11/03/2015 00:33
אייריס Posts: 3744
|
אין כמוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2015 10:29
dany Posts: 19819
|
אכן כשמך את נחושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק בריאות מותק והחלמה מהירה. מזל טוב לכל האירועים והשמחות נשיבוקים........ממרחק זה לא מדבק...........חחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2015 13:43
נחושה Posts: 6982
|
זהב צהריים טובים מהמיטה חשבתי שאחרי שכולם היו מצוננים ואני חסינה זה ידלג עליי אבל הנה אני שוב במיטה מקוררת אבל מאושרתתתתת אם לא המחוייבות לעצמי ולמירי וכרטיס זהב יומיים לפני פורים שלושה ימים לפני יומולדת 17 לבתי. ..לא הייתי עושה מעשה. רמה מתקלחת מתלבשת ונוסעת לשקילה ולהרצאה בחוג אחר. נהדר ואהוב בבית רוזן. ברמת גן. אני קילו פחות ואם יש הבדל בין שקילת בוקר וערב אז מה! אני יודעת שהבוקר התחלתי שבוע שלישי של רישום ולמרות שהשניים הראשונים עם נוזלים כעת הירידה היא אמיתית וממחלקת השומנים והפחממות. היתה הרצאה משובחתתתתתת על הסוכרים והפחממות בחיינו הגלויים והסמויים על כך שסוכר הוא לא אחד מאבות המזון וקיבלנו טיפים מוטיבציה והמון כוח פיזי ונפשי להביט רחוק. לליל הסדר. ולא רק לנהנתנות בפורים הקרוב. תעשו הכול כדי לא להפסיד את ההרצאה היא שווה זהב או יותר נכון את הבריאות שלנו. אז אחרי שלוש שעות אני חזרתי למיטה מחוזקת שמחה ואופטימית שמחה וגאה בכרטיס הזהב שלי בהתמדה שלי בעשיה שלי ובהיותי חלק מחוג. אנשים מדהימים ומפרגנים ומשפחה אחת גדולה אני ממשיכה ונחושה ואם מירי יכולה גם אני אתן דוגמא וכוח הלאה לאחרים המשך יום מצויין נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|