28/02/2015 10:11
נחושה Posts: 6982
|
נינוש, ראשית שאפו לבעלך שלקח ברצינות את מצבו הבריאותי ועושה הכול כדי לעזור לעצמו. שנית, רופא שלא מרים את העיניים לפציינט שלו הייתי עונה לו שיעצור לרגע ויבדוק שלא מדובר בלקוח אחר שלו שנכנס....זה לא מצחיק. הייתי פעם בביקורת ונכנסו עם שני מקרים דחופים והמתנתי בסבלנות....כשהגיע תורי נבדקתי וכשהגישו לי את סיכום הביקור הבנתי שהרופאה הלחוצה מאוד יש לומר היה אז באמת יום מטורף הקלידה את הסיכום שלי בתיק של מישהי אחרת. מכיוון שאני מסודרת אני תמיד בודקת ומוודאת שה תקליטור שלי, שהמסמכים שהוחזרו שלי ושהעניין הכתוב שייך לי...לא רוצה צרות של אחרים. מאז אצל כל רופא אני מבקשת להמתין שיסיים את ענייניו אבל בחמש דקות שהוא איתי יכבד אותי כמו שאני אותו ויתייחס אלי....אגב בחיוך. זה עובד...תמידדדדדד והם מאוד מעריכים שמישהו מעריך אותם בחזרה. בהצלחה גם הלאה ושתהיה לכם שבת נהדרת ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2015 08:34
dany Posts: 19819
|
נינוש כל הכבוד לבעלך, זה ממש לא מובן מאליו....... ופירגון זה כנראה משהו שלא לומדים בבית ספר לרפואה וחבל. תמשיכו כך ואתם לדעתי על הדרך הנכונה להבראה. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2015 22:09
אייריס Posts: 3744
|
בריאות והחלמה מהירה. מקווה שהכל יעבור. ועשרה קילו יפה מאוד היה צריך לעודד ולא להקל ראש הרי לא קל להוריד קילו שניים אז על אחת כמה וכמה עשרה.. דרך צליחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2015 18:08
EFF Posts: 6396
|
נינוש , בהצלחה ובבריאות...ולא לשכוח הקשר ההדוק בין גוף לנפש.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2015 17:36
1103 Posts: 5022
|
נינוש יקרה בריאות טובה לבעלך שבת שלום ומבורך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2015 16:59
נינוש Posts: 1442
|
לבעלי יש כמה בעיות בריאות ואחרי חיפושים מצאנו רופא שמתמחה בידיוק בצירוף הבעיות הבריאותיות שלו , היינו אצלו לפני שלושה חודשים , המליץ על דיאטה והרבה הרבה בדיקות , אתמול היה הביקור השני באנו עם הבדיקות הרלוונטיות , וכדרך אגב בעלי אמר לו שהיא בינתיים ירד 10 קילו , הרופא לא מרים את העיניים ואומר טוב ויש לך עוד דרך ארוכה ..... ממש מעודד! שבת שלום חברים !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|