הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא יודעת מאיפה להתחיל - כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/02/2015 15:25

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה המרגשת והמעניינת....תודה רבה על השיתוף
בטוחה שנראה גם מחר, ירידה יפה.
אני ממש ממש בשליטה, וזה כף אושר גדול
להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/02/2015 12:04

dany
dany
תודה.
נחושה כתב:
dany כתב:
את פשוט נפלאה, אין מילים אחרות. שאפו לירידה, המשיכי כך!!!!!!!!
אני היום מחפשת מידע על משפחתי......... ואין כבר את מי לשאול....... חבל.

ישנם המון דרכים...
בני דודים ששמעו סיפורים
מסמכים ישנים שנשתמרו ועפי מקורם (מוסד רשמי) אפשר לפנות לפי ת.ז וכד'
גוגל מספק המון מידע...נניח מישהו שנהרג במלחמה...לבדוק לפי שם באתר כמו יזכור של משרד הביטחון...
שכנות שיספרו....
הלכתי פעם לבית ילדותי ויצאה שכנה ושאלתי אותה אם היא זוכרת שהיו כאן חיה ושושנה והיו יושבים מתחת לעץ התות והילדים שיחקו והכינו עוגות בוץ.....(מידע שאני זוכרת ומתמונות בודדות) והיא סיפרהה
היום גם ניתן לצלם קבר ולפי תאריך הפטירה לבקש מידע ממשרד הפנים כמו תעודת פטירה בה רשום סיבת המוות או המחלה...למקרה של עניינים רפואיים או גנטיים....
בשיחת סלון על כוס קפה.....יוצאים המון "סיפורי סבתא" מניסיון ודווקא שכבת בני השישים פלוס עסוקה בכמה היא נהיית דומה לסבתות ההן....
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/02/2015 10:31

נחושה
נחושה
dany כתב:

ישנם המון דרכים...
בני דודים ששמעו סיפורים
מסמכים ישנים שנשתמרו ועפי מקורם (מוסד רשמי) אפשר לפנות לפי ת.ז וכד'
גוגל מספק המון מידע...נניח מישהו שנהרג במלחמה...לבדוק לפי שם באתר כמו יזכור של משרד הביטחון...
שכנות שיספרו....
הלכתי פעם לבית ילדותי ויצאה שכנה ושאלתי אותה אם היא זוכרת שהיו כאן חיה ושושנה והיו יושבים מתחת לעץ התות והילדים שיחקו והכינו עוגות בוץ.....(מידע שאני זוכרת ומתמונות בודדות) והיא סיפרהה
היום גם ניתן לצלם קבר ולפי תאריך הפטירה לבקש מידע ממשרד הפנים כמו תעודת פטירה בה רשום סיבת המוות או המחלה...למקרה של עניינים רפואיים או גנטיים....
בשיחת סלון על כוס קפה.....יוצאים המון "סיפורי סבתא" מניסיון ודווקא שכבת בני השישים פלוס עסוקה בכמה היא נהיית דומה לסבתות ההן....
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/02/2015 10:17

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
27/02/2015 16:34

אייריס
אייריס
הייי חיפשתי אותך באמת בפורום וקראתי לך. אז טוב שחזרת עם הרבה מרץ אני שומעת מתוך הפוסט כמה היית עסוקה אבל הייי שאפו גדול לירידה היפה במשקל שלשמה אנחנו פה. אז ברכות
חמות לירידה המדהימה ולעבודת השורשים שבאמת דורשת זמן. כל הכבוד לרישום תמשיכי ככה ובהצלחה בכל. בטוחה שיקבל ציון מעולה בעבודה. שבת שלום ומדהימה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/02/2015 08:51

נחושה
נחושה
יולי כתב:
כל ההבדל הוא בהחלטה ובשליטה עליו על האוכל שכל כך מתעתע בנו יום יום. מתפללת לקסם שיבוא ולא נצטרך להתעסק באוכל באובססיביות בלתי נגמרת כי כל הזמן אסור ומסוכן ופוגע. תמשיכי להאמין בעצמך ובתהליך. בהצלחה לתווך ארוך ממני יולי

חייבת לציין שככל שאני עסוקה יותר וערוכה יותר /משועממת פחות...ההתעסקות באוכל פוחתת.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/02/2015 07:24

יולי
יולי
כל ההבדל הוא בהחלטה ובשליטה עליו על האוכל שכל כך מתעתע בנו יום יום. מתפללת לקסם שיבוא ולא נצטרך להתעסק באוכל באובססיביות בלתי נגמרת כי כל הזמן אסור ומסוכן ופוגע. תמשיכי להאמין בעצמך ובתהליך. בהצלחה לתווך ארוך ממני יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/02/2015 02:45

נחושה
נחושה
נ.ב.
כשמדברים על שורשים כמו שמחפשים את אבות אבותיי....
ככה באוכל....תחפשו את סיבת הסיבות האמיתית....למה אכלתם...למה באמת...למה דווקא את זה....למה עכשיו.....למה ככה....למה?
התשובות יתגלו מאליהן ואתם תופתעו.....
הרישום מעלה שאלות חשובות ביותר ומפנה את הפוקוס למה שחשוב באמת.....
אני!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/02/2015 02:39

נחושה
נחושה
לילה טוב פורום אהוב
זה שלא הייתי כאן זה לא אומר שהייתי באוכל:
השעה 02:22 ולגבי התאריך אני כבר לא בפוקוס
אצבעותיי מלאות דבק ועיניי טרוטות מהכנת פרק העץ המשפחתי, גלגולו של חפץ, תמונה משמעותית....מכירים (פרק ד' ) - הגשה נפרדת של כל פרק בנפרד לפי לו"ז שפורסם מראש - הגשה סופית בפסח.
בני הצעיר מכין עבודת שורשים, שני אחיו הבוגרים ביצעו וקיבלו ציונים נהדרים....כן הבנתםwink ואף עבודה לא דומה לשניה
אצל הראשון הלכו מהמשפחה המורחבת ועד הילד עצמו
אצל השניה התרכזו בעיקר בה בכישוריה וכשרונותיה ובסוף במשפחה
אצלו הכול והרבה ומפורט והקשר הסטורי יהודי תרבותי....לכל מילה....עץ משפחתי עד סבא וסבתא רבא מכל צד....סיפורים, מנהגים, הרגלי אכילה.....טוב הייתי חייבת לקשר לכם לאייטם הבא....
ביום ראשון שעבר ז"א בתחילת שבוע זה ההרצאה היתה משובחת אבל הכי חשוב הייתי מינוס שניים אחרי שבוע ראשון של רישום
תיכף מסיימת שבוע שני של רישום מוקפד כולל אירוע משפחתי וכולל יציאה עם חברות ואני מארחת בשבת הקרובה.
בקיצור אין רגע דל יש חוסר שעות שינה אבל ישנן מחמאות, היה מסע קצר ואפקטיבי לרכישת בגדים ונעליים ואומרים שרזיתי (אצלי הפנים מרזות מהגרם הראשון הלאה זה כבר עבודה קשה יותר...
לא הלכתי בחודש האחרון ואני בושה ונכלמת (גל קור ושלג בכל הארץ = תירוצים) מקווה לחזור לזה בקרוב
אז ככה לסיכום:,
שעושים עבודת שורשים, ונתקלים בתמונות מלפני עשור ויותר מגלים שבגרת, החכמת, יפית, השמנת,רזית,השמנת,רזית....(הריונות זה לא תירוץ...אפשר לרזות מיד אחרי....)
נתקלים בתמונות של אנשים שהיו וכאלו שאינם
נתקלים בזכרונות משמחים יותר ופחות...אכילה רגשית מובטחת....אני עם מסטיק בפה (נשק יום הדין)
אם לא הייתי עושה רישום הייתי עולה במשקל / מתייבשת / מתביישת / כל התשובות נכונות...
הבטחתי למירי שגם אני יכולה וכך אעשה, הבטחתי לכתוב בפורום ולא היו לי פנים לישון בלי לכתוב וכבר הגיע יום שישי
גילוי חדש - המאפיה שמתחת לבית הדליקה תנורים (מתעלפת מהריח)...בדר"כ בשעה הזאת אני מפליגה בים חלומותיי....
יאלללללללללללה ביי, נשיקות וחלומות מתוקים
נתראה כבר מחר
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא יודעת מאיפה להתחיל - כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!