26/02/2015 00:11
EFF Posts: 6391
|
ב- 2 כפות שמן זית לטגן
בצל גדול קצוץ כרישה קצוצה 2 שיני שום קצוץ
להוסיף
קוביות של בשר בקר/עוף/טופו ( 500 גרם עד 1 ק"ג) פפריקה
להמשיך בטיגון
להוסיף: ירקות קצוצים במג'ימיקס: 2 גזרים 2 קישואים שורש סלרי שורש פטרוזיליה 1/2 כרוב ירוק או כרוב קטן
מוסיפים: קופסא כרוב כבוש 4 תפוחי אדמה בקוביות קטנות 8 כוסות מים רותחים עלי דפנה כף גדושה מרק בטעם עוף (או מלח פלפל)
צרור פטרוזיליה צרור שמיר עלי סלרי
העלים יוסרו בתום הבישול
לתבל לפי טעמכם: כמון, חוויאג למרק
לבשל שעה
להגשה לפזר מלמעלה פטרוזיליה או כוסברה
הערה: במקום הבשר או הטופו ניתן להכין כדורי בשר או עוף כמו לקציצות ולהוסיף למרק כשמתחיל לרתוח
|