21/02/2015 21:30
רותי הדיאטנית Posts: 240
|
המתכון מכיל כ- 2300 קלוריות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2015 11:12
נחושה Posts: 6982
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2015 14:04
נינוש Posts: 1442
|
אפיל״ה מתכון נפלא ! מתאים לארוחה שלמה ! תודה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2015 00:21
EFF Posts: 6391
|
למרק: 1 כף שמן קנולה/זית 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות 1 קופסה קטנה רסק עגבניות 2 ליטר מים 1 כפית כורכום או חוואיג' למרק 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 3 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים כפית אבקת מרק בטעם עוף לכופתאות : 1/2 ק"ג בשר עוף טחון 1 חלבון ביצה כפית אבקת מרק בטעם עוף או פטריות 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית פלפל שחור 1 כפית כמון מלח ( לפי הטעם)
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסירומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את המים ואת התבלינים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגזרים ואת תפוחי האדמה.
2. מערבבים בקערה את העוף, הביצה והתבלינים לכופתאות. יוצרים כדורים בגודל כדור טניס ומחליקים בעדינות לתוך המרק. מבשלים ברתיחה בינונית כשעה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|