הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב טוב וגשום יקרים - תחילתו של שבוע חדש

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/02/2015 11:28

אייריס
אייריס
מעולה נחושתי. את בכיוון הנכון וזה מה שחשוב. מחכה לעדכון הבא. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2015 11:09

נחושה
נחושה
כבר יום רביעי ויש גליצ'ים אבל הכול נרשם וזה מה שמחזיר אותי לתלם. שותה יותר מים חמימים ובסה"כ בדרך לחזור לנחישות ולהתמדה.
קניתי גם את הלחם שמירי המליצה עליו כבר כמה מפגשים והרבה ירקות שיהיה לי קל ופשוט יותר להערך לבישולי שישבת.
מקפידה הקפדה יתרה על כפיות הטחינה שירדו...גבינה צהובה עמק לייט....פחות לחם....הקפדה על תפוח עץ אחד ביום לפחות....מתקנת ומשפרת תוך כדי תנועה.
להליכה עוד לא חזרתי אבל אני משתדלת יותר לזוז.
מבטיחה לעדכן הלאה ואם מירי יכולה אני אשתדל מאוד להוכיח לעצמי שגם אני יכולה כי כבר הייתי נחושה בעבר.
המשך יום מצויין נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
16/02/2015 15:14

אייריס
אייריס
בהצלחה נחושה האלופה. בטוח עם הרישום יבואו התוצאות היפות ואין עלייך ברישום את לא מחפפת כלום. מחכה לעדכון הבא. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/02/2015 08:30

נחושה
נחושה
בוקר טוב חברים. אז כאמור התחלתי את השבוע בקילו שלם עליה אבל גם עם רישום מוקפד מאתמול בערב שכבר כלל את היום הראשון בלי פחממות מחמש.
אשתדל להיות עסוקה ונחושה השבוע כדי שתהיינה תוצאות ומבטיחה לעדכן בהמשך
יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2015 22:40

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה מהממת ואהובה
אנחנו ביחד בתהליך....
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2015 21:53

נחושה
נחושה
וקר.
אבל בכל מזג אויר אם חשק או בלי חשק יוצאת לשקילה ולהרצאה של מירי ומברכת על היותי במסגרת הספציפית הזאת שאין לה מחיר ואין לה תחליף.
ההרצאה של יום כאילו הוכנה בשבילי וכמו תמיד מסתבר שאני לא לבד.
בגלל האובך לא הלכתי, בגלל אכילה בחוץ לא הקפדתי, הרישום התרופף והתחלתי לחפף ואמרתי למירי כשאמרה שאני רק קילו יותר שאני ממש לא מופתעת.
שעושים מה שמירי אומרת יש תוצאות, כשמכניסים אויבים הביתה, אוכלים בחוץ, לא מקפידים על שתיה, ויש נשנשת ישנן תוצאות הפוכות.
אז נכון שמה שעולה מהר יורד מהר ובכל זאת...מירי אמרה לי את מתחילה מעכשיו, את באה הביתה ומתחילה לרשום.
יצאתי מההרצאה כשאני לוקחת דף רישום ומתחייבת בליבי לרשום בכנות כי אני יודעת שרישום מוקפד עוזר לי.
יורד גשם אפשר לקפץ או לרקוד בבית או לצאת למדרגות, אוכל ושתיה צריכים להתכנס לשלוש ארוחות מסודרות והמינימום זה להקפיד על בלי פחממות מחמש ואת כל זה אני כבר יודעת....
אז מירי אמרה שהיא מתחייבת לרדת 3 ק"ג עד ליל הסדר שזה אפשרי בהחלט ואם היא יכולה אז אני אנסה להוכיח לעצמי שגם אני יכולה.
תירוצים תמיד היו ותמיד יהיו מה שחשוב זה עשיה והתוצאה.נקודה.
מאחלת לכולנו שבוע מוצלח ו....שליטה באוכל ובתהליך מתוך מודעות לבריאות לא פחות מאיך הג'ינס יושב....
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב טוב וגשום יקרים - תחילתו של שבוע חדש

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!