06/02/2015 11:08
dany Posts: 19819
|
סופ"ש נפלא ושבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2015 10:07
אייריס Posts: 3744
|
סוף שבוע מקסים לך ולכולם. שעוזבים את הכעס הכל יותר טוב ומחייכים לכולם אז גם הצד השני נחמד יותר ומחוייך בחזרה והלוואי שהמגמה הזו תתרחב ותמשיך. בהצלחה יקרות בכל ושבת נפלאה. חיוך אהבתי שהפרחת נשיקה לנהגת מאמצת בחום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2015 20:38
נחושה Posts: 6982
|
נכון יקירה, סופשבוע חם בו צריך להתרחק מפירות ומתוקים ולשתות מים צוננים ומרווים בהמשך השבוע כבמטה קסמים ישוב לו החורף עם חשקים לפחממות ותבשילים חמים כל הכבוד שאת בפעילות ועושה, במודעות בהקשבה לגוף ובהשתפרות והתמדה, סופשבוע נפלא לך ולכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2015 20:37
נינוש Posts: 1442
|
חיוך יקרה , סוף שבוע נעים לך ולבני משפחתך , מרק כרוב תמיד טוב , ואיזה הרגשה נפלאה לדעת שהוא עוזר לאיזון שלנו !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2015 18:08
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היום התרוצצתי כל היום, ולשמחתי הצלחתי לבצע את המשימות שקבעתי לעצמי בלי לחץ ובהצלחה. זה לא ברור מאליו. תמיד יש בעיה עם חניות, עם נהגים שממש מתנהגים בגסות על הכביש ויש גם אחרים. למשל רציתי להשתלב במסלול שהיה די עמוס, סימנתי לנהגת נחמדה וזו בחיוך איפשרה לי. שלחתי לה נשיקה באויר. זה ממש מחמם את הלב דברים קטנים שעושים לנו טוב במשך היום. אז נכון, גם היו דברים אחרים אך בסופו של היום אני מוחקת את הדברים הפחות נעימים, אני מנסה להתרכז רק בכוסי המלאה בכל טוב, בבריאות, בשמחת החיים והכעסים, אני נותנת לעצמי ציון טוב כי אני לא כעסתי גם אמש כשהיתה לי סיבה טובה על מישהו, אלא אמרתי לעצמי זה מזיק לי ולכן זה לא נכון לי להתרגז. במקום זה שלחתי לאותו אדם המון אור דרך הלב, איחלתי לו בריאות ושמחה ומה לא, ונהיה לי טוב בלב במקום לכעוס, לומר מילים פוגעות או מילים שאח"כ אולי אצטער עליהן וכל הכעס שלו גם כן התפוגג. לכן אני מאושרת כשאני מצליחה לשלוט בכעס גם אם הוא מאד מאד מוצדק. כי לא כדאי לי לכעוס. וסופשבוע כבר כאן מחר יום שישי, ועלי לעשות כל שאוכל במהלכו לשמור על המסגרת וגם המרק כרוב שהכינותי וטעים לי כך שאוכל לאכול ממנו צלחת קטנה ולעבור את הערב בשלום. מאחלת לכולנו סופשבוע נפלא עם שמחה, עם הרגשה טובה וגם לזכור שהחורף עדיין כאן לא להתפשט לגמרי בשבת החמימה המצפה לנו כי לא כדאי להתקרר. העיקר המשיכו לחייך ולאכול "נכון" כדי שביום א' לא נצטער על זה ועל זה.....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|