08/02/2015 23:02
אייריס Posts: 3744
|
אחלה רעיון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2015 14:58
EFF Posts: 6391
|
תודה....אני מכינה עם חזה עוף..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/02/2015 07:19
נחושה Posts: 6982
|
תודה יקרה על התזכורת ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2015 18:06
נינוש Posts: 1442
|
פרפר חזה הודו משרים את הפרפר ל24 שעות ב: שליש כוס שמן קנולה שליש כוס רוטב סויה שליש כוס מיץ לימון 6 שיני שום פרוסות אחרי 24 שעות למרוח את החזה הודו לכף חרדל וכף סוכר. חום. לאפות ב 200 מעלות 35 דקות לא מכוסה לקרר ולפרוס לפרוסות דקות כמו פסטרמה ! טעים טעים ואפשר להקפיא חצי כמות ולהכין סנדויצים טעימים ! בתאבון
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|