|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/02/2015 09:18
קרולין Posts: 6651
|
נינוש יקירתי, כל הכבוד לך את מדהימה ונחושה וזה הכי הכי חשוב ברכות על הקילו פחות נשיקותתתתת אוהבתתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/02/2015 00:30
אייריס Posts: 3744
|
שאפו לקילו שירד. בהצלחה נינוש בהמשך ובשמירה על הקיים. את משלבת גם ספורט?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2015 23:01
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נינוש יקרה מוכרחה לספר לאנשי הפורום, שאת נראית נהדר... וכמו כולם,, הארבעה קילו האחרונים הכי קשים..... ואת נחושה מתמידה ןמתרגלת בהתמדה....האושר הוא כאן ועכשיו, גאה בך ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/02/2015 21:10
נינוש Posts: 1442
|
היום בהרצאה מירי דיברה על כעסים וביקשה מאיתנו לספר לה על הכעסים שלנו , ורציתי לשתף אותכם חברי היקרים , אני עושה דיאטה ועושה כל הזמן , ולא יורדת רוב הזמן , נכון אין לי הרבה לרדת , אבל זה מרגיז , אוכלת רבע מכל בן אדם אחר ולא יורדת , היום אחרי 4 שבועות של על המקום ירדתי קילו , נכון שזה כייף אבל עולה לי בדם יזע ודמעות וירטואליות , לא כמו רוב האנשים ששיתפו בכעסים שהם אוכלים וכועסים , נופלים וכועסים , אני לא אוכלת ובקושי בקושי יורדת , בעלי אומר שלפי מה שאני אוכלת צריכה להיות חוט תפירה ואני לא חוט ובטח לא תפירה , ולמטרה הקדושה עד ליל הסדר ישנו כבר תאריך יעד ויש מטרת יעד , אז השבוע הבא חוזרים לכרוב עם סלרי , תבשיל שמזכיר את המרק כרוב , בהצלחה חברים ועד פסח להמשיך למשוך עד שניגע באושר !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|