הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שליטה בכעסים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/02/2015 08:22

קטי
קטי
תודה רבה לכולם (:
0 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2015 20:38

נינוש
נינוש
איזה כייף , בהצלחה בהמשך וסוף שבוע בשליטה !
+1 קישור קבוע (Permalink)
05/02/2015 20:34

נחושה
נחושה
קטי יקירה
ברכות על הירידה היפה המשיכי כך, כל השאר זה תירגול
+1 קישור קבוע (Permalink)
04/02/2015 08:22

dany
dany
קטי יקרה ברכות לירידה............ ועל הלחץ צריך לעבוד. אפשר לשנות בהחלט. בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2015 22:53

אייריס
אייריס
הייי קטי האלופה. כל הכבוד לירידה המדהימה השבוע תמשיכי ככה ויהיה בסדר. גם אני כמוך בקטע של מפתחות ודברים צריכה לזכור ולשחזר ולפעמים זה משגע באמת. אבל כמו שאמרת לחשןב טוב יהיה טוב וככה זה. שמחה שנהנית בשזירת פרחים בטוח שהילד או הילדה ישמחו לקבל ממך. לילה טוב ונשיקות לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2015 14:06

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קודם כל קטי מזל טוב על הירידה. לכולנו יש ימים של כעסים, וימים של תסכול וימים של כיף אדיר ושלווה גם כאלה יש. אבל אני למדה מיום ליום שלא כדאי להתרגז על אחרים עד כמה שאפשר. למה? כי זה לא עוזר. אם מראש אני יודעת שלא אוכל לשנות מישהו, למה לכעוס? להבדיל יש לי חתול שמאד קשור אלי אך פעם ב....למרות שאני מלטפת אותו הוא נותן לי איזה נשיכה קטנה (לא נורא). טוב, אומרת לעצמי למה לכעוס? הוא הרי חתול וטבעו שונה מאד מכלבים איתם גדלתי כל חיי. אותו דבר עם אנשים. חלקם "מוזרים, חלקם יש להם איזה באג (למי אין??) אם אין סיכוי שאשנה דברים, (פעם הייתי מאד מתרגזת והייתי עם פתיל קצר). היום ממרום גילי הכעס פשוט גורם לי בעיות בריאות, אז אני לימדתי עצמי לא לכעוס. לא תמיד אני עושה כל מה שאני מחליטה, אבל הפחתתי בהרבה כעסים גדולים על כל מיני דברים וגם האכילה שאכלתי בשבועיים האחרונים ממש ממש לא מטיבה איתי, וגם על זה התחלתי לעבוד החל מהיום. המסגרת היא חשובה בהחלט היא מתחמת לנו את האכילה, וגם אם משהו אחד "יושב לי במוח" אני יודעת שבהחלט עלי לשלוט בה והיא לא בי כי אז אני פשוט אבודה. ולי, רק לי אסור לעלות מהמון סיבות שיש לי. בקיצור להשתדל לקחת אויר לפני כעס שמתפרץ לו, לנשום לפחות 10 נשימות ורק אח"כ להגיב או לכעוס אם צריך לעיתים, אבל גם כן לא להגזים. דרך הזהב היא לקחת כל דבר בפרופורציה ולזכור שבעוד זמן לא רב יתפוגג לו הכעס ובטח לא לאכול בשל התרגזות.

--
hs
-1 קישור קבוע (Permalink)
03/02/2015 12:28

קטי
קטי
שלום לכולם בוקר טוב אז אתמול למרות כול החששות שלי ירדתי קילו וחצי אבל עדין יש דרך ארוכה אני לא משלה את עצמי אבל מישתדלת לישמור אל הקיים . מבחנתי כעס גם מלווה בלחץ ובהלה וזה "תמהיל" קטלני מיבחנתי היום למשל כול הבוקר חיפשתי את המפתחות לבית, ובסוף זה היה בבית בארון האחינית של בעלי שמרה אתמול על הילדה ושכחתי לבקש מימנה להחזיר לי אותם. אני נוטה לאבד עשתונות מהר וזה נקודת חולשה אצלי אותו דבר גם באוכל כמו נדנדה השבוע ירדתי אבל שבוע שעבר הייתי על המקום. בלעתי שילמתי זהו מיבחנתי סוף העולם הגיע לפעמים זאת ההרגשה שלי. אבל כמו שמירי אומרת יום סקנדל יום פסיטבל. שתתי מיים קרים ישבתי לשחזר לעצמי מה עשיתי אתמול ואין מאושרת מימני באדם מצאתי את המפתחות בסוף(: היה לנו סדנא לשיזרת פרחים אתמול ליכבוד ט"ו בשבט לאימהות היה מאד כייף . או דובי בשבט במקרה שלי . בסוף הכול בא למקומו . תחשוב טוב יהיה טוב זה לא סתם לפעמים מה שמחזיק אותי זה התיקווה והאמונה. וכמובן המיסגרת יום שני בוקר אין עליכם . חודש טוב בשורות טובות אוהבת קטי .
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!