הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אכילה רגשית - חומר למחשבה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/02/2015 21:43

נחושה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/02/2015 16:07

dany
dany
סיבות ל"מסיבות" ממש לא חסרupset
יפה שהצלחת לבלום, ולחזור להתחלה חדשה ומעודדת.
שוב רק בשורות טובות שבוע וחודש נפלאים.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/01/2015 21:01

אייריס
אייריס
נחושה בשורות טובות והחלמה מהירה. יש ימים כאלה ומזלנו שאנחנו פה ובמסגרת אחרת.היינו במקום אחר שבכלל לא בריא לנו. נפלת ומייד קמת ותפסת את עצמך בידיים אז השד לא נורא . תמשיכי ככה ואני בטוחה שהחלפת הקידומת בפתח. נשיקות שבוע טןב וקל
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2015 22:04

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה אף אחד מאיתנו לא מחוסן....
חניכה רשמה לי יומן אכילה, עם בולמוס נוראי.....
צריכים לחזור על זה בהרצאה נוספת.....
צריכים להרגיע , לא ללבות....יפה התנהגת.....
ןתודה רבה על השיתוף....אוהבת וגאה בך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/01/2015 16:29

נחושה
נחושה
אחרהצ טובים לכם אנשים יקרים
אתמול היה לי יום נורא, אחרי לילה בלי שינה סדירה אחרי שויתרתי על הליכת בוקר עם דאגה אמיתית לקרובת משפחה שנכנסה לניתוח (קשורה אליה מאוד) ממש הרגשתי את זה בא
הייתי לא מאופסת ואז זה התחיל....הייתי מודעת בכל רגע ורגע וכאשר הצטרפה ההצפה הרגשית מהטלויזיה פשוט חתכתי, התכסייתי בשתי שמיכות ונרדמתי. עד הערב לא נגעתי יותר בכלום
לא יודעת כמה קלוריות אכלתי אבל היה קצת יותר לחם, קצת יותר מתוק, קצת יותר פירות, קצת יותר קפה ותסכול איך אני יוצאת מזה ומהר כי מחר יום חדש ומה שהיה היה.
הבוקר כאמור כבר הייתי על מסלול ההליכה כשעוד חושך בחוץ ועד כה היה לי יום מצויין כולל ביקור קצרצר באסותא כי היא אוהבת אותי באותה המידה ואמרה שאני מצחיקה אותה ומפזרת אנרגיה חיובית ואופטימיות (מה שנכון)
בקיצור, היה לי יום מצויין וכך אני נכנסתי ברגל ימין לסופשבוע, על הדרך התחדשתי בתספורת מרעננת וקצרה יותר
הספקתי מלא דברים כולל כאלה מאתמול והמצברוח נהדר....לא נתקעת על מה שהיה , בלעת שילמת....או יותר נכון, בלעת....תסתמי את הפה בהמשך....תקפידי גם בשישיבת.
דבר אחד חייבת לציין, עליתי כתה, צמחתי, התפתחתי, יכולתי לזהות, להכיל ולא אם כבר אז כבר...ובשביל זה יש לנו מסגרת, יש לנו את מירי, יש לנו תמיכה כאן בפייס ובמקומות אחרים בבית ובחוץ.
אני בטוחה שלא יהיה נזק בשקילה הקרובה כי יש לי מטרה, לחצות את הגבול ולהחליף קידומת!
היו לי כל הסיבות האובייקטיביות לאכילה רגשית ונפלתי, הבעיה שאנחנו מצדיקים לעצמנו התנהגויות, אנחנו פשוט צריכים לעשות שינוי גם בזה....אכילה רגשית...לא בבית ספרנו.
מקווה שלמדתי את השיעור וממשיכה מכאן

סופשבוע מצויין לכםםםםםםםםםםםםםםםם
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אכילה רגשית - חומר למחשבה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!