01/02/2015 16:04
dany Posts: 19819
|
תודה וברכה שלא נגררנו והמצב לא הסלים......... מזל שיש את שרה והבקבוקים ויש לנו במה לדון ולדוש. שיהיה חודש נפלא ורק בשורות טובות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/01/2015 22:06
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מקוים ומתפללים לשקט....בנתיים אין לנו ארץ אחרת מזל שאנחנו במסגרת...ולא אוכלים אכילה ריגשית.... סופש שקט, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2015 21:45
EFF Posts: 6396
|
אכן חיינו כאן לא קלים...לצערי הרב לא יצאנו הערב לריקודי עם (ישיבת דיירים בבניין - צריך לפעמים) ולכן אני מול החדשות הקשות והלא נעימות..למזלי - אני אינני אוכלת מול הטלויזיה - אחרת הייתי כבר בולעת "פיל קטן"..כבר רכבתי 50 דקות על אופני הכושר, אבל לא מוצאת תחליף ליציאה לריקודים.... בכל מקרה - על הגז - מרק הכרוב הטעים - כבר בסיבוב שני - מאוד טעים - גם הנכדים אהבו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2015 20:57
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אמן, כן יהי רצון. רק להתפלל לטוב.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2015 19:03
אייריס Posts: 3744
|
מקווה מאוד שלא יגרר למצב קשה יותר כבר איבדנו 2 חיילים הלב כואב . מייחלת לימים שקטים וטובים. בשורות טובות לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/01/2015 15:26
חיוך מהלב Posts: 1125
|
רק חזרתי מטיול שהיה לעמק חפר (די קרוב הביתה) ואזור השרון הצפוני. החדשות הגיעו כשהיינו בדרך חזרה. שוב נפגעים, שוב אנו במצב של מתח בצפון על כל מה שכרוך בכך. בקיצור כידוע, כל יום וכל רגע אנו במצב כזה או אחר שאינם בדיוק חיים שקטים כמו בשוויץ !!! חבל מאד. מה יקרה עכשיו אינו ידוע, אני מקווה שמי שמחליט ,יודע להחליט בקור רוח בלי התלהמות ובלי חלילה הגררות למלחמה כוללת שהרי את פצעי "צוק איתן" עדיין אנו מלקקים, ובכלל יש הרבה משפחות שעדיין מתמודדות עם פצועים ,שעוברים מסע מפרך בדרך לשיקום, עם משפחות שכולות שבכלל עדיין אינן מעכלות את המצב ללא יקירם, ועם משפחה שאני מכירה מקרוב שהבן שלה נמצא ב"קומה" מאז אוגוסט האחרון והם כל יום מקיפים אותו באהבה ובאין ספור פעולות בתקווה שיקום וירפא. ולמה אני מדברת על כל אלה, כי אי אפשר להיות מנותקת מכל מה שקורה וגם אם אנו "מסווים" את כל מה שיש כאן בחיים שלנו במדינה, הרי זו הסוואה לצורך השרדות. נאחזת במציאות, במטלות היום יומיות שלי שהן רבות ומגוונות, במשפחה שלי התומכת והנפלאה, נאחזת בכל הפעילות החברתית העניפה שלי, בהתנדבות שלי, נאחזת באכילה בריאה עד כמה שאפשר, ונאחזת בכל שביב של תקווה ששום דבר דרמטי וקשה לא יקרה כאן כדי שנוכל לחיות חיים יום יומיים סבירים ומאושרים. וברוח ז אני הולכת עכשיו למכון הכושר כדי להזיע ולחזור הביתה בתקווה לבשורות טובות יותר לקראת סוף השבוע המתקרב לו בצעדי ענק. שרק נהיה בריאים ומאושרים ונתעסק בנושאי קלוריות, וחתונות ובריתות וכל שאר הדברים השמחים בחיינו. בלי בשורות קשות לאף אחד מהעם שלנו כאן ובעולם.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|