25/01/2015 20:06
חיוך מהלב Posts: 1125
|
מ ק ס י ם מ ה שכתבת. כל כך יפה עם האיורים. אני לא יודעת להוסיף איורים. אפילו ביקשתי מבעלי לצלם בסמרטפון את הטירוף הזה. אבל אנסה להעלות את התמונה רק שנקבל את ה"תמונה הגדולה. מזעזע. נכון, כמובן שאין כאן שום דבר שהוא בריא או ששיך לאבות המזון כאמור. כל מילה שאמרת בסלע ממש. שבוע מבורך וכל טוב.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2015 15:08
נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, טירוף זאת המילה. פעם סופגניה היתה במראה ובגודל אחיד פעם אוזן המן היתה כנ"ל עגבניה כנ"ל היום יש לך בכל צורה גודל או טעם, בגודל מוקטן אבל עם ציפוי או מילוי....בקיצור לא נוגעים, נקודה. לא להתפתות לביס הראשון, לא לטעום ולא את לא חייבת כי "להתעלףףףףףףףףףףףףףף טעיםםםםםםםםםםםםם". בדיוק כמו שלא תיקני משהו שלא מחמיא לגופך או בצבעים מזעזעים רק כי זה "הצעקה האחרונה" ו "לכולם יש " וכזה לקחתי הביתה" ו "תראי איך זה יושב עליי" ו "מקסימום תחליפי צבע אם תתחרטי" וכל הפסיכולוגיה בגרוש שמפעילים נגדינו הצרכנים באגריסיביות "בים באוויר וביבשה" = כל המדיה כולה וברשתות השיווק והקניונים. כמו שמירי אמרה, שוקולד / במבה או כל מתוק אחר לא כתוב בתורה וזה לא אחד משבעת המינים או אחד מהאבות המזון וחיוני לגופינו שלום שלום ואל תבוא לי בחלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2015 14:30
אייריס Posts: 3744
|
האמת שעדיין לא ראיתי למזלי. אני כן אוהבת ובצקים ומאפים הם החולשה שלי. משתדלת לא להיכנס בכלל למאפיות והקונדיטוריות למיניהן אלא לראותם בלבד. כמה איפוק צריך להפגין אבל אין ברירה אם רוצים תוצאות זו הדרך. בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2015 11:03
dany Posts: 19819
|
איך שמחה שאני לא נוגעת תסלחו לי על הביטוי ב"זבל" הזה יותר, רק נזכרת מה היה בפורים שנה שעברה, הגיעו משלוחי מנות ממש אבל ממש פושטים........ ואני כאילו אין מחר טרפתי אותם....... איך?????? איך מכניסים את הרעל הזה לגוף? היום אני יודעת כבר שכמו שלא נגעתי בסופגניות או במאכלים אחרים שהיו במהלך השנה האחרונה...... יודעת כמובן שלא אגע בהם. באוזניים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2015 23:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הכי טוב להתעלם מכל המקומות האלה....להסתכל על הפיתויים בבוז.... ולא להעיז להכניס אותם הבייתה, בשום תירוץ.... בהצלחה לכולנו ושבוע נפלא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/01/2015 20:28
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אם חשבתי שהטירוף היה אחרי סוכות לראות כבר ברולדין ועוד מקומות את הסופגניות, עתה הטירוף אף מתחדש ביתר שאת. כרגע מככבים בכל מקום הסופגניות, ולצידן אוזני המן. עד היכן יגיע הטירוף? האם אי אפשר כבר להניח לסופגניות עד שנה הבאה? מזה הדבר הזה? הפחמימות הפחמימות ועוד מתוק ועוד סוכר שאינו בריא לאף אחד ובכלל.... אני שמחה מאד שאני פשוט לא אוהבת אף אוזן המן. איני מסוגלת לסבול את הבצק ממנו הם עשויים ולכן כל החג הזה - פורים אין בו שום דבר שמסעיר את בלוטות הרוק שלי. תודה לאל בחג החנוכה רק טעמתי 2 ביסים מסופגניה שהיתה אפויה ואז זרקתי את השאר לפח. אני גיבורה. ואיזהו הגיבור? הכובש את יצרו וכן איפוק בכלל באכילה הוא ממש חשוב לנו ואפשר גם להפסיק באמצע לנוח ואח"כ לאכול לאט כדי שהכל יתעכל טוב, כדי שנאכל פחות ובכלל..... אשמח לשמוע את דעתכם על הנ"ל ובכלל... שבוע מבורך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|