הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ככה זה בחיים - כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/02/2015 16:01

dany
dany
תודה חברות יקרות על הפירגון והתמיכה. ומירוש כל יום קמים ליום חדש ולנסיונות לשנות!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2015 16:58

1103
1103
נחושה ודני מקסימות
נהנתי לקרוא את שני הפוסטים של כל אחת מכן
כל פוסט מכיל בתוכו תובנות אותן כל אחד יכול לישם
דני יקרה עשית דרך יפה ומוצלחת שבסופה השגת השג אדיר 21 קילוגרמים שהישלת מגופך ועל כך שאפו ענק.
נחושה אהובה כל הכבוד גופינו זקוק גם למזון רוחני. הישיבה בחברותה על כוס יין אשר משמח לבב אנוש
נותן דרייב למוטיבציה שמביאה בעיקבותיה הצלחה בתהליך ההרזיה.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2015 14:19

miribelkin
miribelkin
Administrator
דני יקרה
שמחה מאד בשמחתך על ירידה נפלאה......
תזכרי דיאטה והחיים הם לא שחור ולבן.....
אם אני עשיתי בזה שינוי.....גם את יכולה
חיבוק ופירגון ענק מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2015 12:44

נחושה
נחושה
דווקא יש לי מושג, רואה בפייס smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/01/2015 08:52

dany
dany
אין לך מושג עד כמה הכלבלב הביא אור ושמחה הביתה........ לעיתים הוא קצת מעייף בכל זאת גור........ אבל שווה כל רגע. וכמובן שרואים את הנכדים אין שמחה גדולה מכך...... אלא שהם יחסית רחוקים כך שלא מתראים כל שבוע. ובכל זאת כפי שאת אומרת צריך לנסות ולמצוא את נקודות האור ולהתחבר אליהן. תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2015 15:00

נחושה
נחושה
תודה יקרות על התגובות החמות, אם מה שעוזר לי עוזר לאחרים ואפילו זה רק שיתוף, דיינו
דני יקרה אני בטוחה שימים טובים לפנייך והתקופה הקשה מאחורייך. גם לי את יודעת היו חודשים מאוד קשים פיזית ורגשית וצריך פשוט לנסות ולנתב את כל האנרגיות למה ששמלא אותך ולא מרוקן, למה שבשליטתך /באחריותך...ומה שלא ממש.
מה שבידינו זה לעשות בחירות נכונות עבורינו, לנסות ולהיות אופטימיים וכמו שמירי אומרת לא להוריד את העיניים מהמטרה...ולא משנה אם המטרה היא בריאות טובה יותר, משכורת גדולה יותר, זוגיות טובה יותר או כל מה שנסמן עבורינו כמטרה החשובה לנו מאודדדדדדדדד.
הכלבון החמוד למשל ברגע אחד יחליף מלנכוליות או עצב בפרצי מחוק ושמחה....חיבוק מהנכדה או כל רגע של אושר שיש להוקיר ולהודות עליו....כמו שמש חמימה ושמיים כחולים
הרי תמיד יכול היה להיות גרוע יותר....
נשיקותתתתתתתתתתתתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2015 14:25

אייריס
אייריס
נחושה אין מילים. בטוחה שהחלפת הקידומת כבר אוטוטו מגיעה ושמחה שנהניתם וביליתם.
דני מקווה שהכל בסדר ואת אלופה אחרי ירידה כזו. בהצלחה לכולכן. אתן מודל חיקוי מבורך
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2015 11:00

dany
dany
שמחה שאת כל כך חיובית וחיונית. כל הכבודApplause
אצלי גם היה סופ שבוע קצת יותר קל ונעים אחרי כמה חודשים קשים מאד מאד. (לא ענייני דיאטה בכלל, כאן אני ממש בסדר)
אז גם אנחנו קצת יצאנו קצת נהנינו וקצת החלפנו אווירה. בעינייני האוכל אני די טיפוס שחור לבן כפי שציינה מירי. והאמת טוב לי כך. היום אני בקטע הלבן ולא מחרבת!!!!!!!
כבר למעלה משמונה חודשים ללא סוכר וללא גלוטן ולגוף טוב וגם לנשמה. 21 קילו נזלו להם ממני. וכך אני רוצה להיות. מעדיפה לוותר ולא להיכנס שוב לאטרף שהייתי בו עד לפני שמונה חודשים. זה היה נורא ושנאתי כל רגע.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2015 08:49

נינוש
נינוש
היום החדש הגיע , שבוע חדש , החלטות חדשות , בהצלחה יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/01/2015 08:26

אתי
אתי
נחושה יקרה מתחברת לכל מילה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2015 23:24

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה המקסימה...כל הכבוד
נתראה מחר במעמד השקילה....
שבוע נפלא אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2015 20:24

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אוהבת מאד את הכתיבה הקולחת שלך נחושה. מתחברת לכל מילה וגם אני כזו. אני עושה את המיטב שאני יכולה השאר לא בידי אלא בידי הבורא. וכן, השבועות והחודשים רצים מהר מידי לטעמי אבל
העיקר שאנו בעשייה ומודעות תמידיים וזה עוזר מאד מאד.
שבוע מבורך ורק בשורות טובות

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2015 20:11

נחושה
נחושה
שבוע טוב וערב נפלא לכם יקרים
בילינו סופשבוע נהדר עם חברים עם הרבה ים, שמש, הליכה, רביצה, אוכל טוב, יין טוב, והרבה שיחות על החיים, עבודה, ילדים, הורים....
בחיים יש תקופות של נחישות ויש תקופות של אכילה חברתית, יש ימים של חסה, דג, קולרבי, כרוב וביצה קשה וישנם ימים שאת מודעת, משחררת, אוכלת או שותה יותר כי זה מתבקש, כי באמת טעיםםםםםם, כי מזמן לא ישבת על הבלקון עם כוס יין אדום וחברותא נעימה, כי מגיע לך ובעצם למה לא?
בחיים יש עשיה מרובה, הרבה רעש פנימי וחיצוני, ואז את פשוט מחליטה שזה בסדר לשחרר לסופשבוע, שזה בסדר להיות יותר זוגית, שזה בסדר שהילדים יתגעגעו קצת, יעריכו יותר וזה בסדר להתפנק, אפילו מומלץ.
ככה זה בחיים, חנוכה מאחורינו תיכף טו בשבט פורים ופסח כבר ממש קרוב, ויום אחד החורף יסתיים ויתחיל אביב קצר בדרך לקיץ וככה זה בחיים, בלי פחממות מחמש אפילו ששבת כי זה מכייל אותי ומכניס אותי לשבוע חדש של עשיה, ולא משנה מה תהיה תוצאת השקילה אני יודעת שהייתי נהדרתתתתתתתתתתתתת
בהשוואה ליכולת, בהשוואה לאחרים, בהשוואה לפעם כשלא הייתי "בעניינים"
מחר יום חדש, שבוע חדש, המשך עשיה, שקילה והרצאה והכול בסדרררררררררררררררררר
ממשיכה קדימה לאותה המטרה של החלפת קידומת....היא תגיע....מבטיחה.

נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ככה זה בחיים - כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!