25/01/2015 14:32
אייריס Posts: 3744
|
ממש פחחחחחחח. חבל שלא מלמדים אחרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2015 11:10
dany Posts: 19819
|
והכי הכי מעצבן שנותן אותה פסיכולוג של ילדים.......... ממש לא חינוכי... למרות שזה בא עם קריצה גדולה מאד. ובכל זאת מעביר מסרים לא חינוכיים בעליל. אך הפרסומת שאני הכי הכי מתעבת היא הפרסומת על הנוטלה. עוד מוסיפים חטא על פשע.......... ככה האמא דואגת לילדיה לתת להם את המאכל המושלם לבריאות ........ נוטלה. פחחחחחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2015 13:54
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה על הגיבוי מחמם את הלב !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/01/2015 10:43
נחושה Posts: 6982
|
פרסומת זוועה!!! חינוכית ערכית מוסרית בימוי זוועה, תוסר לאלתר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2015 21:18
1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב אמנם אינני מכירה את הפרסומת אותה הזכרת בפוסט שלך אך יש פרסומות רבות ששוטפות את מוח ההורים.כמו הפרסומת על הנוטלה על הקורנפלקס ועוד פרסומות רבות ו"רעות".לפחות אנו יודעים להשאיר את הפרסומת על המרקע ולא נכנע לה ולא נרעיל את ילדינו ונכדינו. החיים אינם פשוטים ישנם דברים שאינם תלויים בנו אך בדבר אחד יש לנו שליטה מוחלטת מה לאכול כמה לאכול ומתי לאכול. ערב נעים הצלחה רבה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2015 18:15
חיוך מהלב Posts: 1125
|
מי לא ראה את הפרסומת החדשה שבה משתתף רולידר??? ההורים הנהנים מחטיפי שוקולד מסווים את העובדה הזו בכל מיני דרכים כשהקטן רוצה קצת. למה? כי מגיע גם לגדולים להנות לבד משוקולד. מה מלמדת הפרסומת? אותו פרופ' שהוא בא ללמד אותנו כיצד לחנך את ילדינו משתתף בפיאסקו הזה...... פשוט מחריד לדעתי. בטוחני שיש דרכים אחרות להראות הנאה מחטיף שוקולד. אבל קטונתי מלהבין את משרדי הפרסום. ובנימה אופטימית שכן אצלי בבית "אין אויבים" היום הכנתי לי תפוח במיקרו עם ממתיק, עם קנמון ומעט מאד ממרח שקדים ללא סוכר. היה מדהים ומאד משביע רצון ומשביע את החיך. ומה למדתי היום בהרצאה המצויינת של מירי? שאין צורך להתמודד עם הדברים שקשה להתמודד איתם כי הם אינם בבית. ועוד היתה לי תזכורת כיצד ללכת ולהנות מארוע (קרי עוד חתונה בפתח), ללא בעיה. לאכול ולקחת פעם אחת צלחת ובה מכל טוב, ואח"כ לשים מחסום בנושא המתוקים והקינוחים, כי איפוק והחלטה הם הבסיס לכל החיים, ולבטח לירידה במשקל או אפילו שמירה עליו. כידוע, יש דברים שאינם פשוטים ומובנים מאליהם אבל עלינו לעשות הכל. ובמטרה גם לרצות את עצמנו ואת גופנו. המחשבה היא לשים את עצמי במרכז וזה לא אגואיזם אלא להפך. ככל שאני עושה טוב לעצמי כך גם יכולה לעשות טוב לסביבתי ולכל בני משפחתי. את מרק הכרוב אכין כנראה מחר ונתחיל לעשות כמה שאפשר עד לסופשבוע המתקרב בצעדי ענק. שיהיה לכולנו ערב חמים, נעים וממש בלי נישנושים רק אכילה בריאה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|