27/01/2015 14:16
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נינוש יקרה ושאר הבנות... לא חייבים לעשות מרק כרוב...אפשר כרובית, קישואים.... ואפשר גם בלי מרק....הדגים עוזרים מאד..... בהצלחה והתמדה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2015 14:10
אייריס Posts: 3744
|
בתאבון בנות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2015 12:45
נחושה Posts: 6982
|
אני מכינה היום בזכותכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/01/2015 08:43
dany Posts: 19819
|
עשית לי חשק.......... מקסימום נזרוק.
אייריס כתב:
המרק כרוב טעים מאוד כדאי להכין דני. עשיתי אותו קצת סמיך כמו כרוב מאודה ממש טוב. בכל אופן בהצלחה בנות. מה שחשוב להמשיך ולהקשיב לגוף ובוודאי לאכול ושיהיה טעים לחיך ולנשמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2015 14:17
אייריס Posts: 3744
|
המרק כרוב טעים מאוד כדאי להכין דני. עשיתי אותו קצת סמיך כמו כרוב מאודה ממש טוב. בכל אופן בהצלחה בנות. מה שחשוב להמשיך ולהקשיב לגוף ובוודאי לאכול ושיהיה טעים לחיך ולנשמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/01/2015 10:55
dany Posts: 19819
|
היי נינוש, האמת שלא חושבת שאכין את המרק... סורי..... לא נראה לי שאוהב. סליחה מירוש.......... ואם אכין מרק כרובית זה יהיה פחות אפקטיבי???????? אגב גם סלמון לא עובר אצלי בפה...... מה לעשות די מפונקת........ חחחחחחח מירי שואלת מה פותח לך את ה........... WELL כל מה שנקרא אוייבים והם לא נכנסים הביתה. כי בכל פעם שאני רואה שיש משהו שמפיל אותי הוא פשוט יוצא מהבית ולא חוזר יותר. אז היום אני יכולה ליפול על פריכיות עם קוטג' חחחחחחחחחחחח. מי שיכולה לעשות את התכנית פיקס לפי דברי מירי שתבורך ובטח תהיינה לה תוצאות נפלאות. היות ואני כבר נמצאת במקום שבעצם צריכה לייצב אותו ולהתרגל אליו. אז פסח מבחינתי כבר כאן. עכשיו לשמור לשמור ועוד פעם לשמור. בהצלחה לכולנו.
נינוש כתב:
אחרי שבועיים של המקום , ההרצאה הגיעה בול בזמן , אף על פי שהמרק לא כל כך נראה לי , עשיתי אותו פעמיים וזרקתי ( סליחה כל הכינות ) מתכוונת לעשות אותו שוב ולאכול דג מיום ראשון כל יום , הגוף שלי צריך זעזוע! תודה לך מירי על היצירתיות , נותנת לנו כוחות להמשך !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2015 14:05
נינוש Posts: 1442
|
אחרי שבועיים של המקום , ההרצאה הגיעה בול בזמן , אף על פי שהמרק לא כל כך נראה לי , עשיתי אותו פעמיים וזרקתי ( סליחה כל הכינות ) מתכוונת לעשות אותו שוב ולאכול דג מיום ראשון כל יום , הגוף שלי צריך זעזוע! תודה לך מירי על היצירתיות , נותנת לנו כוחות להמשך !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|