הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למה?!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/01/2015 11:08

dany
dany
בראוו על הקילו כן ירבו...... כולי קנאה על מי שצועד.. הלוואי ויכולתי. קצת זזה יותר בחודשיים האחרונים מאז שהבאנו את הכלבלב... ויש צורך להוציא אותו כמה פעמים ביום ודאבוני בעלי היום לא יכול לעשות זאת. אז מה שלא עשיתי כל החיים עם כל הכלבים שהיו לנו.......חחחחחחח לעת זקנה התחלתי לעשות. אבל יש מחיר. הרגליים שלי ממש סובלות וכל זאת למרות שיש להן לסחוב עכשיו הרבה פחות קילוגרמים.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/01/2015 19:41

נחושה
נחושה
1103 כתב:
נחושה יקירתי
כשמך כן את נחושה ונמרצת יפה וגם אופה מוכשרת מאין כמוך
שאפו על הקילו שנעלם
שבת נעימה וענוגה
נילי

היתה שבת מצויינת עם ים ושמש והליכה וגם אוכל טעים וחברה משובחת
שיהיה שבוע טוב בהמשך עשיה מהנה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2015 14:11

1103
1103
נחושה יקירתי
כשמך כן את נחושה ונמרצת יפה וגם אופה מוכשרת מאין כמוך
שאפו על הקילו שנעלם
שבת נעימה וענוגה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2015 13:52

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נחושה יקרה, את מטיבה לתאר ולהעביר אלינו ממש את התחושות והרגישות, כל אחד והאהבות שלו. אצלי - גם אני "אדם של בקרים" אין הנחות ואני צועדת או מכון כושר כמעט כל יום. נכון, בימים אלה אני מוצאת שעה שיותר חמים בחוץ כמו למשל בשעה 12 צהריים יצאתי לצעוד וחזרתי מאושרת מלאת אנרגיה להתחיל לבשל לארוחת השבת. זה נכון, עם המוסיקה שמקפיצה (רדיו 100) הולך יותר טוב, ואני מתבוננת בילדים החוזרים מבית הספר, בירוק, בצפרים שיש להן מקום קבוע לשכון על עמודי החשמל בדרך, במדרכה שלעיתים שבורה (צריך להתבונן ולא חלילה למעוד), בצד של הצל כי גם היום יותר נעים ורצוי לצעוד בצל, במכוניות העוברות, בית הקפה המקומי שהומה אדם כולם יושבים בחוץ, והקריאות של חברים מהמכוניות העוברות ברחוב, המולה רבה למרות שהאזור שלנו די שקט בדרך כלל, וזה הרבה יותר נעים מאשר ללכת במכון כושר. רק כשאין ברירה זו הדרך עבורי.
אז זהו משנסים מותניים ועושים כל יום מה שאפשר, כי זה הרי הכי חשוב להרגיש טוב עם גופנו ועם נפשנו. ופשוט לזרום עם כל הפעילויות
שתהיה שבת מאושרת עם הרבה הצלחה בשמירה ושנגיע ליום ראשון בשלום וברגשות טובים שעשינו את כל מה שאפשר לעצמנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2015 11:03

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
לקרוא ולהנות. אין עלייך מקבלת כל הזמן ממך טיפים. אלופה לקילו שירד והמון בהצלחה . נשיקות

תודה יקרהhug
0 קישור קבוע (Permalink)
23/01/2015 11:01

נחושה
נחושה
להלן התובנות:
בעד הליכה: בריא, כיף, מרגיע, מהנה, זמן איכות עם עצמי, שקט פנימי, אושר, מחטב, נותן אנרגיות, מעצים, דוגמא אישית, אם אחרים יכולים גם אני יכולה, עשיתי את זה פעם חבל שהפסקתי, תתחילי ההתמדה תגיע, עמוק בפנים זה מה שאת אוהבת, פרחים, שמיים, אנשים יפים, ירוקקקקקקק, טבע, אויר נקי, יום חדשששששש....ועוד ועוד
נגד הליכה: קר לי, תיכף, אחרה"צ, ממחר, כל הזמן צצים דברים אחרים, לא עכשיו, לא בא לי, אוף, אני לא אספיק, אני לא מתמידה, אני אתקרר.....

הבעד ניצח אחרי שישבתי ובדקתי את הסיבה האמיתית למה זה לא מצליח ומצאתי פיתרון שעובד בשבילי....
בקיץ אני מתמידה כי אני כמה מוקדם ועירנית
בחורף קשה לי כי אני ישנה וקפואה עד שיוצאת ממקלחת חמה אנרגטית וחייכנית

הפיתרון: קמה מתקלחת מתלבשת להליכה כולל הנייד עם אוזניות, מכינה לילדים סנדויצים שותה לגימה קפה ויוצאת (אז גם לא יוצאת מהמקלחת החמה לכפור שבבוקר בחוץ
מספיקה, מאושרת, מלאת אנרגיה, כלום לא נתפס/כואב/מתקרר, החיים יפים והמשקל יירדDrink
כשחוזרת שותה תה ירוק גדול או תה טעים אחר ומתחילה את הבוקר

מאחלת לכולכם שבת נפלאהההההההההההההההה

ותחזרו ללכת, נחושתכם
edited by נחושה on 1/23/2015
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2015 10:56

אייריס
אייריס
לקרוא ולהנות. אין עלייך מקבלת כל הזמן ממך טיפים. אלופה לקילו שירד והמון בהצלחה . נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2015 09:29

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה איזה כף לפתוח איתך את הבוקר....
יום נפלא מלא בתובנות והצלחות...
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2015 08:37

נחושה
נחושה
בוקר טוב חברים,
השמש מגיעה ובגדול ימים חמימים לפנינו וסה"כ בשורות טובות בדרך כי הטוב עוד לפנינו ובכל זאת עיכובים....
למה? איך זה שנרשמה ירידה של קילו ועוד לא אצתי רצתי חזרה להליכה בטיילת? כאן קרוב לא מוכרחים נוף ליםwink
איך זה שאני מקפידה על בלי פחממות מחמש אבל לא מצליחה לנהל רישום מסודר?
למה יש דברים שברגע שאני מחליטה לעשותם או לא לעשותם (האצלת סמכויות), הכול מסתדר על הצד הטוב ביותר?
אין לי שום תירוצים בקשר למזג האוויר, קר תתלבשי, חם תורידי, יש שמש אין שמש צריכה להיות לך התשוקה לצאת החוצה עם מוסיקה באוזניים וחיוך על השפתיים....אז ככה:
ששואלים שאלות מקבלים תשובות....מירי אומרת את זה מזמן רק שצריך כמה דברים כדי שזה יצליח:
1. שקט סביבתי - טוב אפשר אפילו כשממתינים שהילד יצא מהחוג....
2. נייר ועט - כשאת רושמת מה מציק לך או מה יש לך לעשות זה פשוט מסדר את הדברים
3. אומץ - לשאול ולענות....בעצמך
אז בהמתנה לטכנאי של YES (אגב יש המון מה לעשות כשאין טלויזיה) יושבת ועונה לעצמי בנושא ההליכה (עומס זה לא תירוץ...לבדוק באמת למה?)
בעד, נגד, מתי, כמה, איפה וכמה זה חשוב לבריאותי הפיזית והנפשית...ומה עם הכיף?
שיהיה לכם יום שלישי מצויין ומבטיחה לעדכן בתובנות שהגעתי אליהן...

נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!