הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כבר היום חולף לו ויום ג' בפתח !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/01/2015 11:14

dany
dany
את כל כך צודקת חנה יקרה, לפעמים שאתה לא קשוב באמת לאחר מכן אתה משלם ובריבית.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2015 11:00

אייריס
אייריס
אמן..המשך יום טוב לכולם. ואין ספק שהמשפט המסכם הוא להקשיב לגוף רק את יודעת מה עושה לך טובת בהצלחה הלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/01/2015 08:19

נחושה
נחושה
יקירה, כתבת דברים חכמים ביותר
חלק מהצמיחה שלנו אצל מירי היא להקשיב....
פנימה והחוצה, לנו ולאחרים, להיות בצמיחה ובנתינה ולשפר ולהשתפר בכל תחומי חיינו
מאחלת לך יום שלישי פעמיים כי טוב ושפע הצלחותתתתתתתתת
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/01/2015 22:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חזרתי מפגישה באחד הבתים ברחוב שלנו - יש התעוררות בשכונה לפעילות תרבותית !!! איזה כיף. אבל, הקור בחוץ מקפיא. והמארחת דאגה להכין עוגות וגם לנסות לשדל אותי לאכול כי מה לעשות היא מארחת למופת מאד רזה והיא כן הרשתה לעצמה חתיכת עוגה. אני לא. אכלתי ארוחת ערב מלאה וטובה, פשוט החלטתי וגם ביצעתי לא להתקרב לתקרובת. מילים דומות נכון.?? מעניין מה הקשר ביניהן. היו בינינו גברים ונשים, ושמתי לב מי אכלה מה וכמה, למרות שהרוחות להטו בעניין שבו דנו כל הערב וכל אחד היה חייב להשמיע את קולו. בקיצור, לידי ישבה אישה מעצבנת מאד שרק רצתה שישמעו אותה ולא את האחרים, רק היא יש לה מה לומר. למרות שבקבוצה ישבו אנשים רבים שיש להם מה להשמיע והם שתקו והקשיבו. כמה חשוב להקשיב לאדם אחר שמדבר. הקשבה לאחר דומה מאד להקשבה לגופנו. בשניהם אני מחוייבת להרגיש את האדם שמולי, להקשיב עם הלב אני קוראת לזה. באותה מידה אני גם מקשיבה לגופי. התחלתי התעמלות במסגרת חדשה. המורה היא נמרצת מאד והקצב של התרגילים אינו מתאים לי. אני מקשיבה לגופי. עושה את הקצב שלי, ואיני צריכה להוכיח שום דבר לאף אחד. הרי אחרי השיעור אני צריכה לחיות עם גופי ואם אעשה משהו שאינו מותאם לו למרות שנים של התעמלות מכל הסוגים, אני אשלם את המחיר. וההקשבה לגופי מלמדת אותי דבר או שניים על עצמי ועל היכולות שלי שמשתפרות כל הזמן תודה לאל. אך להגיע להשגים בספורט דורש ממני עבודה תמידית ויום יומית בדיוק כמו האכילה שצריכה להיות בהקשבה לצורכי גופי , בלי הגזמה לשום כיוון, אך במודעות שלמה כל הזמן וכל יום מחדש. רק כך אפשר להגיע להשגים וגם לשמור עליהם שזה כידוע התפקיד הכי קשה והכי מאתגר. ועכשיו כבר כמעט לילה, מחר יום ג' גם הוא עמוס במיוחד עבורי אבל כל מה שאני עושה גם בהתנדבות עבור הקהילה - גורם לי עונג והרגשה טובה. מה יותר טוב מזה? שיבוא יום שלישי פעמיים כי טוב לכולנו הכי טוב שיש!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כבר היום חולף לו ויום ג' בפתח !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!