25/01/2015 11:13
dany Posts: 19819
|
ואתם כבר חוות הרצאות חדשות בעוד שאני רק שמעתי את זאת היום. בית ספר של החיים- בית ספר של מירי לחיים. תודה בנות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/01/2015 14:02
נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה , מודל לחיקוי , איזה התמדה , .... נראית נפלא ! אוהבת אותך מאוד !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2015 10:58
אייריס Posts: 3744
|
סיכומים מאלפים כרגיל. אין עליכן בנות. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/01/2015 08:21
נחושה Posts: 6982
|
miribelkin כתב:
קרולין ונחושה הטובות והמפרגנות....תודה רבה לכן, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2015 23:04
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין ונחושה הטובות והמפרגנות....תודה רבה לכן, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2015 17:25
נחושה Posts: 6982
|
יקירה היטבת לסכם ואני מצטרפת... אתמול ירדתי קילו ובכל זאת אחרי קצת "לשחרר" בשישבת ואני יכולה לזקוף זאת לשיטה של מירי בלי פחממות מחמש כי בשבת אני חוזרת להתכיילות לקראת השקילה של יום א' ביום א' מקבלת הרצאה משובחת, דוגמא אישית ממירוש ומוטיבציה לשבוע שלם. אף הרצאה לא דומה לקודמתה אולי הנושא אבל לא התוכן כי אנחנו עולים כתה במודעות שלנו, בידע שלנו וכך עושים גם עבור משפחתנו, מכניסים בשקט בשקט בדוגמא אישית, תזונה נכונה ובריאה יותר למידת דחיית סיפוקים, אילתור, ויתור התאפקות וכמובן איך לקדם וממה להתעלם בהתנהגות שלנו בבית בעבודה במשפחה ובכלל אנחנו עושים הרבה מעבר להורדת קילוגרמים או הפרדה בין רגשות לאוכל, אנחנו צומחים. מאחלת לכולנו לעשות, לשתף להיות נחושים, מכווני מטרה אופטימיים ושמחים אנחנו עושים את זה ביחד וחולקים תובנות הצלחות וגם קשיים.... מאחלת לכולנו שבוע נהדר ובשורות טובות והתמדההההההההההההההההההההה כי ככה מצליחים נשיקות וערב נפלא נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/01/2015 15:02
קרולין Posts: 6651
|
והנותנות ים של אנרגיה טובה ודרייב להמשך התהליך את נראית נ פ ל א ואין מחיר להרזייה, למסגרת ולביחדנס שלנו נהנתי כמו תמיד, מכל טיפ, תובנה, הארה ומהיכולת שלך להניע לשינוי - הרצאה חשובה על טיפוסים שונים בתהליך ההרזייה ובחיים בכלל - מי שמצליח זה מי שלומד, מתקדם, מתפתח והעיקר לא מתנגד לשינוי- ופתוח לשינוי איתך יקירתי הכל א פ ש ר י אין כמוך תודה לך על הכללללל שיהיה לכולנו המשך שבוע נעים,רגוע ובשליטה אוהבת קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|