הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המסר מגיע לעיתים ל"אט"

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/01/2015 19:24

נינוש
נינוש
Hs יקרה , מבין השורות מבחינים מייד שאת בן אדם יחיד ומיוחד במינו
לא יכול להיות אחרת , את תצליחי בגדול , אם זה לא כוח ההתמדה אז מהו ,
שיהיה לךסוף. שבוע נעים !
0 קישור קבוע (Permalink)
15/01/2015 15:26

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה תודה על העידוד. ננסה הערב לעזוב את החתונה לפני המתוקים, שהם מוקשים רציניים. לא להתחיל בכלל איתם !!! סופשבוע נפלא לך ולכל בני המשפחה המורחבת והמופלאה שלכם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2015 23:26

miribelkin
miribelkin
Administrator
יקרה הקשר לסיפור של בני, זה שגם שקשה.....בכל מצב בחיים
בלימודים, עשייה, פרנסה, זוגיות, אומנות, ואכילה....כח הרצון,מונע
שבירה.....השגיות בכל תחום, מגיעה עם הניצוץ שלא כבה של כח הרצון...
בהצלחה בהמשך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/01/2015 20:55

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מה משמעות הכותרת של מה שכתבתי? נכון היום עליתי על המשקל וידעתי שהיה לי מאד קשה בשבועיים האחרונים אך עלו להם 2.5 קג ולא שלושה כפי שחששתי. אני רוצה שתדעו שגם בתוך התקופה שהיתה עבורי ממש לא פשוטה כי לא הצלחתי לשמור, המשכתי בקפדנות לעסוק בספורט (בעיקר ארובי) 7 ימים בשבוע ואיני עושה הנחות לעצמי. הקפדתי על שתיית המים כרגיל, והיו ימים בהם הצלחתי בכל זאת לשמור על האכילה הבריאה והנכונה, כך שהרגשתי היא שממש לא "מגיע לי" לעלות כל כך הרבה בתקופה קצרה. וכן, רציתי גם לספר לכם מה שקרה לי בשבוע שעבר. י
ש התארגנות בשכונה שלנו שכוללת פעילות תרבותית שעומדת להיכנס בשערנו, בתמיכת העיריה ועוד הרבה מיזמים מקומיים (בעיקר מתנדבים) שיוסיפו הרבה צבע וחום והמון חברויות חדשות והכרויות של אנשי השכונה בכל הגילאים. פעילות מבורכת. התכנסנו מכל השכונה בערב הראשון בבית האמנים אצלנו, ואני הגעתי באיחור. התישבתי במקום פנוי, לידי ישבה אישה כבת 40 שאיני מכירה. בשנים האחרונות התברכנו בהרבה מאד אנשים צעירים בעלי משפחות שנוספו לשכונה וזו ברכה. לפתע פנתה אלי. "איני יודעת איך לברך אות, אולם מעולם בחיי לא ראיתי אישה כמוך" ממש הסמקתי והייתי נבוכה שכן איני מכירה אותה. "אני רואה אותך כל יום בכל השנים האחרונות, מתמידה צועדת וגם יודעת שאת הולכת למכון הכושר כשאי אפשר בחוץ והתמדה כמו שלך אין , לא קיימת כזו". תודה השפלתי מבט, זו היתה מחמאה מחממת לב (אגב לא ראשונה) של אנשים שרואים אותי אני לא רואה אותם הם מתבוננים ולבסוף המחמאה מגיעה לי. כי בכל מזג אויר אני לא מוותרת לעצמי אלא אם איני מרגישה בטוב, וזה גם מה שקרה בשבועיים האחרונים. ואז אין ברירה. צריך להקשיב לגוף.
יש לי כוח רצון אך לעיתים הוא קצת מסתתר לו אי שם במעמקי הנשמה ואז אני פחות מצליחה. את העובדה שלבטח המשקל יתיצב בקרוב מאד על פחות קילוגרמים זה ברור מאליו, ונכון, מחר אנו הולכים לחתונה ושמעתי שיהיו שם הרבה מתוקים, אך יש דרך להתחמק מהם וזאת אני אעשה בלי ספק.
היום התרגשתי מאד מההרצאה של מירי בפן האישי המיוחד וההתרגשות על הצלחת הבן וסרטו. יחד עם זאת הקשר לכוח רצון לא היה מאד ברור. התמדה והתמקדות במטרה הם דברים חשובים מאד בלי ספק.לכולנו יש כוח רצון זה ברור אחרת לא היינו כאן במסגרת הנפלאה הזו, ובנימה אופטימית וידיעה שהכל בסדר למרות מה שקרה, ואני אמשיך ללכת בדרך כי אין לי אחרת, (גם אם היתה התרופפות של משמעת עצמית ) כולנו רק בני אדם ולעיתים קורים דברים שמסיטים אותנו מן הדרך. אין קיצורי דרך ויש רק דבר אחד לעשות להמשיך ולשמור על המסגרת, להיות במודעות מה אני אוכלת וכל יום מחדש להתחיל "מחר בבוקר עם שיר חדש בלב" כדברי השיר הנפלא של נעמי שמר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המסר מגיע לעיתים ל"אט"

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!