09/01/2015 00:43
EFF Posts: 6391
|
ל-8 מנות כף שמן זית ** אני טיגנתי בשמן בצל קטן כוס פריקי (קונים בחנויות הטבע - חיטה מעושנת) כוס עדשים כתומים או ירוקים 8 כוסות מים מלח,פלפל כפית כורכום כפית כמון כפית אבקת קארי קופסת רסק עגבניות גבעול סלרי גזר פלפל ירוק קצוץ חצי כוס כוסברה אופן הכנה: מחממים את השמן (ומטגנים את הבצל - תוספת שלי-אפרת) מכניסים את הפריקי והעדשים מוסיפים מים ותבלינים,מרתיחים, מנימיכים אש ומבשלים שעה. מוסיפים את רסק העגבניות מדולל במעט מרק חם, ואת הירקות הקצוצים ומבשלים עוד רבע שעה. אם סמיך מידי מוסיפים מים (לי יצא מאוד סמיך.כדאי להוסיף מים+כף אבקת מרק כלשהיא-אפרת) מקשטים בכוסברה לפני ההגשה
|