06/10/2010 20:13
EFF Posts: 6392
|
כף שמן זית בצל גדול שורש סלרי (אני מחליפה ב-3 מקלות סלרי+עלים קצוצים דק) 2 גזרים 1 תפו"א 2 זוקיני (גם קישוא זה בסדר) רבע כרוב קטן - חותכים לרצועות כרובית קטנה מאוד (עד 500 גרם נטו) כוס שמיר קצוץ כף אבקת מרק בטעם עוף 1/2 כוס עדשים כתומות שטופות מלח,פלפל כפית פפריקה מאדים את הירקות, מוסיפים 8 כוסות מים, מבשלים כ-40 דקות על אש קטנה. לאחר מכן להוסיף: 400 גרם חזה עוף חתוך לפיסות קטנות מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות..
|