|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/01/2015 23:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיפור יפה מאד תודה אפי יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/01/2015 20:09
אייריס Posts: 3744
|
סיפור חזק. ובימים אלה אצלנו במשפחה האישית שלי זה כל כך נכון. בשורות טובות לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2015 19:28
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אפי היקרה, סיפור יפה אולם ההבנה האנושית היא "קטנה ומוגבלת" כידוע ואין ידוע לנו מה כוונת הבורא בכל מיני צמתים וארועים בחיינו. לעיתים נראה לנו שהכל קשה ומסובך ובאמת הדברים כך אבל בפרספקטיבה של שנים אחרי הדברים נעשים יותר "פשוטים" אם כי הקושי הוא אמיתי בזמן אמת. ולעיתים יש לנו כאב, צער והמון עוגמת נפש וגם סבל שלא ברור לנו. מדוע אנו אלה שסובלים? למה כל כך קשה ועוד שאלות קיומיות לא מוצאים אנו תמיד תשובה גם ממרחק של שנים וגם אם מנסים לראות את "התמונה הגדולה" כי מה לעשות אנו רק בני אדם ואיננו יכולים להבין את מעשי הבורא. כלומר מכל הנ"ל אנו למדים שקשה לנו להבין את מעשה הבריאה כי אנו רק בני אדם בני אנוש פשוטים... ואולי זו הסיבה שעלינו להיות מאד מאד צנועים וענווים ולהבין שבתור כשכאלה אנו לא מבינים. שיהיה לכולנו ערב נעים וחמים מאד
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/01/2015 18:56
EFF Posts: 6396
|
מהי רקמת החיים שלנו? סיפור קצר עם מסר חשוב כשהייתי ילד קטן תמיד התבוננתי על אמי רוקמת. אהבתי לשבת על הריצפה, להסתכל ולשאול "אמא, מה את עושה?" "רוקמת..." הייתה תשובתה עם חיוך חכם. כל יום אותו טקס: אמא ישבה בכורסא ואני על הרצפה, התבוננתי בסקרנות, שאלתי וקיבלתי את אותה התשובה עם החיוך החכם. יום אחד אמרתי לה שמהמקום ממנו אני מסתכל, אני רואה משהו מאוד לא ברור, מאוד לא מסודר ולא יפה. המון חוטים מכל הצבעים, דקים ועבים, ארוכים וקצרים, המון קשרים, פיתולים וסיבוכים לא ברורים... "אני לא מבין אמא, מה את עושה??" היא חייכה ועם קולה המתוק אמרה לי: "לך בני, שחק בחוץ וכשאסיים אקרא לך כדי שתוכל לראות את הרקמה שלי..." יום אחד שהייתי באמצע המשחקים בחצר וכבר שכחתי מאותו אירוע, קראה לי אמי להכנס הביתה. כשנכנסתי, היא פרשה בידיה פיסת אמנות נדירה ביופיה. התבוננתי בעבודה שכבר היתה מושלמת והכל היה כל כך שונה! איזו עבודה מדהימה, כמה צבעים, צורות ודפוסים! כאילו ציירו את התמונה הכי מקסימה בעולם! אמי ראתה את הפליאה בעיני ואמרה לי: "חמוד שלי, מלמטה מהרצפה, ראית תמיד הרבה אי סדר כי לא התבוננת אף פעם על העבודה שאני רוקמת מלמעלה..." מאז חלפו השנים והרבה פעמים כשנהייה קשה בחיים, אני מתבונן לשמיים ושואל: "אלוהים, מה אתה עושה?" וזה תמיד נראה לי שהוא עונה לי "אני רוקם את חייך..." וכמו אז, אני שואל "למה אני רואה הכל כל כך מסובך? למה יש כל כך הרבה קשרים..." ואז נראה לי שאלוהים עונה "תדאג אתה לעבודה שלך בני, ואני אדאג לעבודה שלי... יום אחד תוכל לראות את העבודה גמורה, והיא תהיה יפה יותר מכפי שתוכל לדמיין - אלו יהיו החיים שלך". לא תמיד אנחנו מסוגלים להבין מה עובר עלינו בחיינו, הכל נראה מסובך ונראה ששום דבר לא מצליח. מתברר שאנו מתבוננים על העבודה מלמטה. אבל מהצד הנכון, אלוהים רוקם את חיינו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|