31/12/2014 23:45
EFF Posts: 6391
|
קילו בשר טחון- בקר או בשר פרגיות עוף לערבב עם: בצל קצוץ סחוט מנוזליו 4 שיני שום כתוש 2-4 ביצים (אפשר 2ביצים ו-2 חלבונים) מלח,פלפל או אבקת מרק לטעמכם ירק קצוץ (פטרוזיליה,כוסברה) ניתן לגוון להוסיף ירקות מעורבלים במג׳ימיקס כמו קישוא, גזר,שורשים של סלרי ופטרוזיליה
לצהרים להוסיף 4 כפות פנקו לערב:להשהות את העיסה להתקשות במקרר כשעתיים
בסוטז׳: לטגן בצל קצוץ ב- 3 כפות שמן זית להזהיב קלות את הקציצות להוסיף 2 קופסאות עגבניות מרוסקות (מומלץ mutti) חצי קופסא רסק עגבניות אבקת מרק או מלח פלפל מים מרתיחים ומוסיפים תפוחי אדמה דזירה חתוכים.
מבשלים שעתיים על אש קטנה ובודקים נוזלים ניתן גם לבשל במיתקן או סיר לבידול איטי כמה שעות
|