31/12/2014 05:13
dany Posts: 19819
|
צריך תמיד להכניס לחיים קצת שמחה ושובבות......... אחרת מה הטעם??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2014 15:16
אייריס Posts: 3744
|
שמחה שבילית ונהנית עם החברות זה דבר חשוב מאוד לעשות אפילו שאנחנו בתהליך שלנו אסור לשכוח את החברותא וכן לצאת ולהיות במודעות כמו שאת יודעת ועושה ולמחרת לחזור לשיטה. סהכ אנחנו רוצים להנות מהכל ואין סיבה לא לבלות. בטוחה שהמשקל לא יראה עלייה גבוהה ואפילו במקום וממשיכים הלאה לכן אנחנו פה וממשיכים קדימה. בהצלחה רבהההה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2014 15:03
נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, ראשית בהרצאה ובשקילה את תביני שכולנו בני אדם ולעיתים פועלים מתוך הרגלים ואוטומט של שיגרה שיצרנו לעצמינו מבלי לבחור בכך במודעות מלאה שנית, גם בלצאת עם חברות את אדון לעצמך בבחירת התפריט ולעיתים יש תקופות נחושות יותר ולעיתים פחות את הכי במודעות ובעשיה כך שאין לך צורך בהלקאה עצמית ועצם השיתוף אומר שאת בהחלט לא בפריצת גבולות או בהפסקת אוכל. אני שמחה שאת עליזה ושמחה ובריאה וזה מה שחשוב, המשך יום מצויין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2014 14:32
חיוך מהלב Posts: 1125
|
חברותי לפורום הנפלא הזה כן יצאתי עם כמה חברות במהלך השבוע. השתדלתי מאד, ועלי עכשיו לקזז ולתקן כי בכ"ז כשאוכלים מחוץ לבית לא הכל עשוי "לפי הכללים" המנחים אותי בכל יום מימות השבוע. אז כן, אני נותנת לעצמי דין וחשבון מפורט ומלא על מה עלי לוותר במהלך היום ולא שוכחת כי נהניתי מאד בחברת חברותי ולשבת ולא לאכול דבר זה לא בדיוק הדבר שאני יכולה לעשות או רוצה לעשות. הן כל אחת מהן, גם כן עושות "חשבון" אני מאמינה כי הן נראות נפלא ואין ספק שזה חלק מהשמירה על המשקל, אתגר לא פשוט כשאנו מתבגרות. וכל שנה גם אם נשתדל מאד, מעלה קילוגרמים בשל הגיל.. לכן, צריך להקפיד על כל דבר שנכנס לגופנו, כי בסוף השבוע שמתחיל ביום ד אצלי, אעמוד הרי על המאזניים אסתכל בלבן של העיניים היפות שלך, מירי ואתן דין וחשבון מדוייק לך ולעצמי. איני רוצה ל"רמות" את עצמי. במהלך היום אשתדל מאד להפחית ולקזז כדי שהמאזן השבועי יהיה לפחות לטובתי ובטח לא שאהיה באוברדרפט... עליו כידוע יש הרבה ריבית. הריבית היא בצורה של לעיתים מצב רוח לא טוב כי .... ולעיתים הוא בצורה של הלקאה עצמית, וגם לפעמים אני אומרת "לא נורא" אתקן השבוע הקרוב ובאמת אני משתדלת ובטח שאין רצון לשלם "ריבית על אוברדרפט"... זה לא בא בחשבון. וברוח חיובית כזו נמשיך את היום ואגיע בע"ה ליום ד' עליזה ובהרגשה שעשיתי את המיטב שיכולתי. המשך שבוע נפלא לכולנו ובשליטה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|