31/12/2014 05:11
dany Posts: 19819
|
היום ה היום האחרון לשנת 2014. אכן היתה שנה לא קלה כלל וכלל....... וכרגע עוד אין ניצנים של בשורות אחרות.......... אבל מהפכות נראות גם נראות בדרך. מאחלת לכולנו שתהייה זו שנה קלה יותר, טובה יותר, שהיחסים בין כולנו יהיו טובים ונוחים. והכי הכי מאחלת בריאות לכום. כי בלי בריאות..............תאמינו לי הכל נראה ממש לא............... כייפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2014 15:12
נחושה Posts: 6982
|
סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר...טוב יותר !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2014 08:16
אייריס Posts: 3744
|
שהשנה הבאה עלינו תהייה לכם קלה וטובה יותר מהנוכחית. מאחלת לכולם בשורות טובות והצלחה בתהליך שלנו. סופש מוצלח ונעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2014 08:14
נינוש Posts: 1442
|
חיוך מהלב יקרה , את כותבת כל כך יפה , מתארת במילים את מה שכולנו מרגישים , ואני אומרת אמן אמן , שיהיה לך ולמשפחתך בריאות וכוח להמשיך לחייך לחיים , ושהחיים יחייכו אליכם . ומתי את מגיעה למרכז , אני מאמינה שיש לך את הכוח לארגן מפגש מכל קצוות הארץ לאיחוד .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2014 00:06
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לאל שאני לא חוגגת חגים כמו חג המולד וגם סילבסטר. למה? דוקא חגים מאד מהנים למרות שאני יהודיה גאה וגם מאמינה זה סתם נחמד. אבל אצלנו אין חגיגות בסוף השנה, וכן, זה מקום לציין שהשנה חלפה גם היא אזרחית אבל היתה שנה קשה מאד (לי ולבעלי) בעיקר המלחמה הארורה שעברנו בקיץ, וכל מה שמסביבה. אז אמנם זו לא השנה "שלנו" אבל אפשר לחשוב ולאחל לכולנו שנה חדשה של הסתכלות אופטימית, למרות כל האויבים המקיפים אותנו נהיה קודם כל טובים לעצמנו (לא להרפות בעניין המשקל), אפשר לעשות הכל בנועם ובנחת (לא להילחם) וזה עושה את כל ההבדל. אני מרגישה כך מאז אמש כשנשקלתי. נכון יש לי להשיל כמה קילוגרמים אבל לא באטרף אלא בנחת ומתוך מודעות יום יומית. ומה אני מאחלת לכולנו? בעיקר וקודם כל בריאות. שכן אם אנו בריאים יכולים אנו לעשות כל שנחפוץ, יכולים להתבונן ולחשוב על גופנו ועל כל הסובבים אותנו בהמון אהבה וחמלה. הלואי שהבחירות האלה כבר יעברו ושלא נהיה חשופים לכל מיני "עסקאות אפלות" של פוליטיקאים אלא שיהיה טוהר מידות ונזכה לממשלה ראויה לעם הזה שהוא טוב, שהוא בעל מידות טובות בדרך כלל. הלואי שהשנה הזו תביא הסדרים אני כבר לא מאמינה בשלום אבל שיהיה שקט ויתנו לילדנו לגדול בנחת ובשקט כמו בשאר חלקי העולם, הלואי שיהיה לנו כוח ומרץ להגשים את כל מה שאנו מיחלים לו, והכל באהבה רבה ובקבלת האחר גם אם הוא קצת שונה. וכן אני אופטימית ומקווה לטוב ביותר עבור כולנו !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|