31/12/2014 05:07
dany Posts: 19819
|
נינוש את מיישמת הלכה למעשה את התורה. כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/12/2014 15:10
נחושה Posts: 6982
|
נינוש אם לא הייתי רואה אותך ב LIVE לא הייתי מאמינה כי אני יודעת שאתם אוהבים לכייף גם באוכל טוב שאפו לבעלך ובטוחה שביחד יצליח לכם מצויין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/12/2014 15:19
EFF Posts: 6396
|
כל הכבוד אהובה שלי...הלואי ואני אלמד לחזור מחו״ל בלי עודפים. כמה קשה לח להיפטר מהם אחר כך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2014 23:57
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נינוש היקרה, את פשוט מחוננת. גם אני נוסעת לארה"ב ולקליפורניה שם יש "מודעות" לעומת מקומות אחרים, אך למרות שאני גם לוקחת מכאן דברים שאני צריכה, כמו פתית וכו'... אני הולכת לחנות טבע לקנות לי יוגורט של עיזים ועוד, אני גם צועדת מידי יום ובכ"ז קשה לי לחזור לארץ אחרי שאני עם המשפחה וגם בנסיעות, כשאני פחות. אפשר רק ללמוד מנסיונך ותודה ששיתפת. אין כמוך. את בהחלט מהווה מקור להשראה ואני אאמץ לי את הדרך שלך כשאני נוסעת למרות ששם יש יותר מלח באוכל כמובן (אני איני משתמשת כלל במלח בשום דבר), יש שומן יותר ובהחלט כנראה עשית את כל מה שיכולת ועובדה הצלחת.כל הכבוד.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2014 23:53
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נינה אהובה כף שחזרת, את תמיד עם מצב רוח נפלא.... שליטה והצלחה איפיינו את הטיול שלכם הפעם..... כל הכבוד, תמסרי לבעלך שאני שמחה בשבילו....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2014 16:18
1103 Posts: 5022
|
נינוש יקירתי את אלופה חצי פחות במסגרת טיול כל הכבוד אם נרצה אין זו אגדה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2014 13:56
אייריס Posts: 3744
|
איזה יופי של ירידה גם חצי זה מעולה העיקר לא לעלות אחרי טיול כזה. כל הכבוד להתארגנות ולבעלך שאפו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/12/2014 11:29
נינוש Posts: 1442
|
רוצים לדעת איך ? בבקשה , לפני הנסיעה בעלי קיבל תוצאות של בדיקות מייאשות , ואז החלטה ! רק הורדה במשקל תעזור לי וכך נסענו עם החלטה להנות , לטייל ולשמור , לא להיסחף , 3 ארוחות ביום מסודרות ומוקפדות ובלי נשנושים באמצע כפי שהיינו רגילים קנינו ארגז מים באוטו , וזה מה שהיה לנו בדרכים , כל האויבים כמו פרינגלס שוקולדים ומיני חטיפים נשארו בחנויות , ארוחת בוקר כמנהגי קווקר , פרי ויוגורט , לא תאמינו לא מצאתי יוגורט לבן, רק צבעוני , הקפדתי על דאיט וכך התחלתי את היום, בצהריים או סלט או המבורגר בלי לחמנייה , פרסמתי בפייסבוק שברשתות של מזון מהיר אפשר לבקש low carb כלומר עטוף בחסה , טעים טעים ובלי נקיפות מצפון ובערב ארוחת של דגים או בשר בלי פחממות , תמיד אפשר לבקש סלט במקום , נכון ציפיתי ליותר אך חצי קילו מצויין , בעלי לעומת זאת ירד 4 קילו , טוב גם גבר וגם הכמויות שהיה רגיל אליהן .... טוב לנסוע אך הכי טוב לחזור חזרה לשגרה הברוכה . שיהיה לנו שבת שלום !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|