הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חזרתי מארה״ב אחרי חופשה של שבועיים - חצי פחות !

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/12/2014 05:07

dany
dany
נינוש את מיישמת הלכה למעשה את התורה. כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/12/2014 15:10

נחושה
נחושה
נינוש אם לא הייתי רואה אותך ב LIVE לא הייתי מאמינה כי אני יודעת שאתם אוהבים לכייף גם באוכל טוב
שאפו לבעלך ובטוחה שביחד יצליח לכם מצויין
0 קישור קבוע (Permalink)
26/12/2014 15:19

EFF
EFF
כל הכבוד אהובה שלי...הלואי ואני אלמד לחזור מחו״ל בלי עודפים. כמה קשה לח להיפטר מהם אחר כך...
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2014 23:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נינוש היקרה, את פשוט מחוננת. גם אני נוסעת לארה"ב ולקליפורניה שם יש "מודעות" לעומת מקומות אחרים, אך למרות שאני גם לוקחת מכאן דברים שאני צריכה, כמו פתית וכו'... אני הולכת לחנות טבע לקנות לי יוגורט של עיזים ועוד, אני גם צועדת מידי יום ובכ"ז קשה לי לחזור לארץ אחרי שאני עם המשפחה וגם בנסיעות, כשאני פחות. אפשר רק ללמוד מנסיונך ותודה ששיתפת. אין כמוך.
את בהחלט מהווה מקור להשראה ואני אאמץ לי את הדרך שלך כשאני נוסעת למרות ששם יש יותר מלח באוכל כמובן (אני איני משתמשת כלל במלח בשום דבר), יש שומן יותר ובהחלט כנראה עשית את כל מה שיכולת
ועובדה הצלחת.כל הכבוד.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2014 23:53

miribelkin
miribelkin
Administrator
נינה אהובה
כף שחזרת, את תמיד עם מצב רוח נפלא....
שליטה והצלחה איפיינו את הטיול שלכם הפעם.....
כל הכבוד, תמסרי לבעלך שאני שמחה בשבילו....
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2014 16:18

1103
1103
נינוש יקירתי
את אלופה חצי פחות במסגרת טיול כל הכבוד
אם נרצה אין זו אגדה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2014 13:56

אייריס
אייריס
איזה יופי של ירידה גם חצי זה מעולה העיקר לא לעלות אחרי טיול כזה. כל הכבוד להתארגנות ולבעלך שאפו
0 קישור קבוע (Permalink)
25/12/2014 11:29

נינוש
נינוש
רוצים לדעת איך ? בבקשה , לפני הנסיעה בעלי קיבל תוצאות של בדיקות מייאשות , ואז החלטה ! רק הורדה במשקל תעזור לי
וכך נסענו עם החלטה להנות , לטייל ולשמור , לא להיסחף , 3 ארוחות ביום מסודרות ומוקפדות ובלי נשנושים באמצע כפי שהיינו רגילים
קנינו ארגז מים באוטו , וזה מה שהיה לנו בדרכים , כל האויבים כמו פרינגלס שוקולדים ומיני חטיפים נשארו בחנויות , ארוחת בוקר כמנהגי
קווקר , פרי ויוגורט , לא תאמינו לא מצאתי יוגורט לבן, רק צבעוני , הקפדתי על דאיט וכך התחלתי את היום, בצהריים או סלט או המבורגר
בלי לחמנייה , פרסמתי בפייסבוק שברשתות של מזון מהיר אפשר לבקש low carb כלומר עטוף בחסה , טעים טעים ובלי נקיפות מצפון
ובערב ארוחת של דגים או בשר בלי פחממות , תמיד אפשר לבקש סלט במקום , נכון ציפיתי ליותר אך חצי קילו מצויין , בעלי לעומת זאת
ירד 4 קילו , טוב גם גבר וגם הכמויות שהיה רגיל אליהן .... טוב לנסוע אך הכי טוב לחזור חזרה לשגרה הברוכה .
שיהיה לנו שבת שלום !
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חזרתי מארה״ב אחרי חופשה של שבועיים - חצי פחות !

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!