16/01/2015 07:55
רותי הדיאטנית Posts: 240
|
המתכון מכיל כ-450 קלוריות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/12/2014 19:26
קטי Posts: 123
|
אפשר בלי יין לבן?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/12/2014 23:04
EFF Posts: 6391
|
1 כוס פתיתים עגולים לאחר בישול (בישול לדרגת אל דנטה - לא יותר) בצל קצוץ כף שמן זית 2 סלסלות פטריות (אחת שמפיניון והשנייה פורטבלה קטנות) סלסלה פטריות יער כפית אבקת מרק פטריות 1/4 כוס יין לבן מעט אגוז מוסקט
מבשלים את הפתיתים ומניחים כוס אחת בצד. מאדים בצל בשמן ומוסיפים את הפטריות כשהן קצוצות, מאדים יחד ומוסיפים את האבקה והיין. מבשלים יחד 10 דקות (לבדוק אם יש צורך להוסיף מעט נוזלים - מים -) מורידים מהאש ומערבבים יחד עם הפתיתים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|