הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מימחר דיאטה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/12/2014 04:26

dany
dany
בהצלחה, חנוכה זה באמת חג עם המון המון מוקשים. ולמען הילדים צריך לעשות הכל בכדי שהם לא יעברו את המסלול הנוראי הזה של אפליה על רגע שומן.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2014 23:26

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי ייקרה
כתבת נפלא...את גם יפה, גם מצחיקה...
טובת לב ברמות, וחכמה מאד.....
הצלחת להוריד15 קילו
אני בטוחה שאת מסוגלת ליותר.....
מחר את נשקלת, מתמודדת, וממשיכה......
ואני באהבה איתך....מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2014 17:32

אייריס
אייריס
אההה וילדים זה עם אכזר אנחנו יודעים שאין להם מעצור בפה אז דווקא בגלל זה תנסי ליישם את.השיטות של מירי לגבי הילדים . בהצלחה רבההה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2014 17:31

אייריס
אייריס
קטי יקרה אני רואה לפעמים כמה את.משתדלת ועכשיו את חייבת בשביל הילדים ולעצמך לשמש להם מודל חיקוי. קחי עצמך בידיים ותמשיכי לבשל ולשתות מים. מקווה שהצלחת בחנוכה הזה. נתראה מחר. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/12/2014 17:17

קטי
קטי
שלום לכולם התראה מראש זה הולך להיות ארוך המון זמן לא כתבתי פה ויש לי הרבה ליכתוב (: קודם כול איבחנתי את עצמי יש לי " תרצת נפוצה" המון דיבורים אבל שום דבר לא יוצא לפועל. ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהאוזן השניה .החג חנוכה היה קשה למרות שנימנענו כמה שיותר מהדלקות נר כי בכול יום כימעט ברמת גן ובכול עיר יש הדלקת נרות בקניונים ומחלקים סופגניות. אני בעצמי סופגניה. אז הינו במיסבת -חנוכ ה של שי והזמינו אותנו גם מהעבודה ושמה גם היה כיבוד אז אני לקחתי צלחת אחת פעם אחת לפחות את העיררון הזה ישמתי . מחר אני יראה כמה נהנתי מהחג הזה . ברחתי מכול הטיגונים האלה . הישתדלתי לבשל ולישתות מיים כמה שיותר . לא תמיד זה יוצא לי כמו שאני רוצה אבל אני חייבת אני דוגמא לנועה ושיי שלי במיוחד שלנועה יש נטייה להשמנה כמוני בקטן אים הרגישות יתר , לצערי הרב אכילה רגישית אני מנסה להסביר לה שיש כול מיני ילדים שמנים רזים ילדים זה עם אכזרי. ביום שישי באתי לקחת מהיום הולדת בוכה כי מישהו זרק לה "שמנדוזה" אז אני מישתדלת להקפיד אים התזונה שלה ורק לפני כמה ימים היא אמרה לי אימא רחלי אמרה שזה לא טוב לאכול הרבה ממתקים לאכול הרבה פירות וירקות" אז יש מודעות צריך רק להיכנס לתלם ולשנס מותנים . אני לא רוצה שהיא תעבור את מה שאני עברתי שהייתי קטנה . אני לצערי הרב לא הגעתי עדין לרמה של לישלוט באוכל ולא לתת לאוכל לישלוט ביי . כי כול דבר הכי קטן מערר אותי צריך לימצוא פיתרון אבל לא להיתנחם באוכל זה קל להגיד אבל בשטח המציאות שונה לגמריי.כול יום או סקנדל או פסטיבל. שינו
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!