22/12/2014 04:23
dany Posts: 19819
|
חנה יקרה, כולנו רק בני אדם ויש תקופות חזקות יותר ויש חלשות יותר....... אל תחמירי עם עצמך. רק שמרי על גופך כי שאת אוכלת דברים שלא טובים לך פיזית הרי את עושה לך רע. והכי חשוב לא לצאת רעבה מהבית שאז הרי שיקול הדעת ממש לא מופעל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/12/2014 13:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
השבוע מחכה לכם הרצאה מתאימה לדברייך.... להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2014 20:11
אייריס Posts: 3744
|
תרגישי טוב. אני גם מקווה שייגמר החג הזה. לצערי לא שלטתי בכלום וצופה עלייה של 2 לפחות. לגבי המתכונים אכן הם טעימים וקלים גם אני מציצה ועושה מדי פעם. שיהיו בשורות טובות ומזל טוב לאירועים שיגיעו ואת יקירה תהיי מוכנה ומזומנה לחגוג ולעבור אותם בשמחה ובקלות יתרה. שיהיה שבוע טוב בריא וקל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2014 18:15
קטי Posts: 123
|
המון בהצלחה ומזל טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/12/2014 14:17
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כשאני מחפשת מתכון אני תמיד מסתכלת במתכונים של האתר הזה. בד"כ הם טעימים להפליא ובאמת עונים על כל הצרכים. לפעמים רק לפעמים אני גם "משביחה" אותם בקצת קצת כדי שאם יהיו לי אורחים זה יהיה קצת יותר פיקנטי או קצת יותר !!! בעיקר אני מכינה אותם ככתבם וכלשונם ובאמת לכולם טעים טעים. זה ההרגל לעשות את הכל כדי שלא יהיו בבית מאכלים לא בריאים או כאלה שאני לא יכולה לאכול מהם "אחד" או רק חתיכה אחת. רק פעם ב.... אני מסתכלת גם באתרי בישול ואפיה כי למעשה אני לא אופה בבית אלא אם נתבקשתי לארוע מסויים. ובכ"ז יש לי קג מיותרים ועכשיו אני מרגישה שגם בכמויות של ה"דיאטה" אני הגזמתי. אבל בהחלט אני מודעת לכך, ואעשה כל שביכולתי כדי שהמיותרים ירדו ממני וישאירו אותי קצת יותר קלה בנשמה וגם בגוף, שניהם אצלי הם אחד בסופו של דבר. דוקא בחג הזה כשלא אכלתי שום סופגניה הייתי מוזמנת לברית מילה והגעתי לשם רעבה. כל האוכל שם היה מטוגן ופשוט לא טוב לי אבל קצת אכלתי כי הייתי רעבה ולא הצלחתי לאכול א. בוקר נורמלית. חבל מאד, אמרתי לעצמי !!! למה לא השכלתי לאכול משהו לפני כן. רק טעמתי מהקינוח ואמרתי לעצמי זהו לא עוד. אבל כשאנו מוזמנים בערב, אני מבטיחה לעצמי שלא אגע ב... וב.... ולא תמיד עומדת בהבטחה העצמית שלי. "כמה קטנה אני מול האוכל,!!!! שוב ושוב. לרוב אני עומדת ביעדים שאני מציבה לעצמי. עכשיו יש תקופה שהכל קצת יותר קשה אבל אני לא יכולה לוותר לעצמי ואמשיך להתאמץ כי לי רק לי אין ברירה מכל הסיבות בעולם. וכן, קצת שפכתי את הלב לפניכם ולא הכל וורוד בממלכתי אבל אני עושה כמיטב יכולתי פעם מצליחה יותר ופעם פחות לצערי. צריך לתקן את המעוות. תודה לאל שהחג הזה ייסתיים וכן, יש לי שתי חתונות אחת ב-15.1 ואחת בסוף ינואר, אבל לפניכן אני עוד אעשה מאמץ להשיל משהו ממני, ובעיקר אבוא "מוכנה" לאתגר של מה לא לאכול יותר מאשר "מה לאכול" בחתונות. שיהיה לכולנו שבוע של הצלחה בכל המשימות ובעיקר בריאות. כי עדיין הוירוס "בא לבקרני" בגירסה מוחלשת ומקווה שסופסופ יסתיים עניין זה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|