22/12/2014 04:17
dany Posts: 19819
|
זכרונות יפים וטובים הם מקום נפלא להיות בו............ מקווה שתחושי טוב יותר ומהר. בנוגע לבדיקות לא תמיד הערכים הגבוהים הם פונקציה ישירה של אוכל. לעיתים זה גם משקף את המחלה. כך שלדעתי את יודעת בידיוק מה מותר ומה אסור ואיך לנהוג. רק בשמחות ובבריאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/12/2014 12:40
אייריס Posts: 3744
|
בשורות טובות ותרגישי טוב במהרה. ותבורכי בכל הברכות חזרה אמן. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/12/2014 18:42
חיוך מהלב Posts: 1125
|
חנוכה עבורי הוא זכרונות מסבא סבתא והסופגניות המיוחדות שהכינה סבתי שרה מצד אמא (היו עם חור באמצע) די חדשני בימים שהייתי ילדה. הלביבות שהכינה הסבתא היקית היו רוויות בשומן. ואני, לצערי יש לי וירוס בטן, מעצבן מאד. הוא תקף אותי כבר לפני כ- 12 יום כמה ימים וחשבתי שעזב ל"ארץ אחרת" אבל הוא חוזר מידי כמה ימים ומזכיר לי שהוא כאן להטריד אותי. נכון, זה לא ממש קשה אבל מעייף ומחליש ולא מאפשר לי להיות במיטבי. דוקא בתקופה הזו, (לא בשל החג) כי אני חיה בשלום ובנועם בלי סופגניה ולביבה אך יש לי בדיקות לא כ"כ משמחות ורמת הסוכר שלי עלתה. אני די מבואסת כי אני משתדלת וכנראה עלי לעבוד אף קצת יותר ולקצץ בדברים מסויימים שחשבתי שאני יכולה אבל לא. גם המשקל לבטח עלה. אני מאמינה שהכל בשל החולשות שקיבלתי מהוירוס וגם מצבי רוח ודאגה לבדיקות כי אני הולכת עכשיו לרופאה אנדוקרינולוגית חדשה. אבל אראה את הרופא משפחה שלי ביום ה ובטוחני שהוא ירגיע אותי וביחד נמצא דרך להתמודד עם הסוכר ולהגיע למצב הרבה יותר טוב, לאט ובירידה במשקל כמובן שאני מאמינה שיעזור מאד. דוקא בתקופה הזו, לא קל לי אני משתדלת מאד להיות אופטימית אך מוזמנת לארוחת בוקר מחר (לרגל יום הולדת של חברה) וביום ה' לברית מילה האם עלי להימנע לחלוטין מאוכל? האם אני איני יודעת לבחור? בעבר תמיד הצלחתי לברור לי את מה שאני יכולה וצריכה לגופי. מקווה שגם מחר ומחרתיים ואני תקווה שעד שבוע הבא הדברים יראו הרבה יותר טוב מכל הבחינות. מאחלת לכולנו חג מאושר, חג שהאור יאיר את כל עולמנו, אור של אהבה אור של שמחה, בריאות ובעיקר שהאור הגדול יגן עלינו ויגרום לכל אפילה פיזית או אף מסוג אחר להיעלם מהעולם ונזכה כולנו לימים טובים ולאושר עם בני משפחותינו. אוהבת את כולכן
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|