16/12/2014 09:11
שמנה בגוף רזה Posts: 29
|
1 דלעת הוקידו חתוך לקוביות(עדיך אורגני כי אז אפשר להשתמש בקליפה) 2 בצלים בינוניים 2 -3 גבעולי רוזמרין טרי 3-4 עלי דפנה מלח, פלפל, אבקת שום לפי הטעם כף או שניים של שמן
חותכים את הבצל והדלעת עם הקליפה, מטגנים עם מעט שמן, מוסיפים מים לסיר עד שהדלעת מכוסה. מבשלים בערך חצי שעה ארבעים דקות עד שהדלעת רכה. מוציאים את עלי הדפנה, ומרסקים עד לקבלת מרקם חלק. אפשר להגיש עם כף גבינת ריקוטה או קצת גבינה צהובה מגורדת וכף גרעיני דלעת.
|