15/12/2014 07:36
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
שיהיו רק אירועים ושמחות...... ואנחנו עם ראש צלול ופתוח יכולים לעבור כל אירוע במיטבנו.
נכון ביותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/12/2014 07:35
dany Posts: 19819
|
שיהיו רק אירועים ושמחות...... ואנחנו עם ראש צלול ופתוח יכולים לעבור כל אירוע במיטבנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/12/2014 00:15
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין חתיכה ומקסימה תצאי תבלי תהני, ואל תדאגי.... אני סומכת עלייך......יש תקופות כאלה של שמחות צריכים גם לדעת להנות.... את נראית מדהים, המון שמחה והנאה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2014 21:17
1103 Posts: 5022
|
קרולייו יקרה אני סומכת עליך שתהיה בשליטה ותיהני מהאווירה שבת נעימה וחמימה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2014 15:18
אייריס Posts: 3744
|
ווי ווי כמה אקשן יקירתי. ככה היה לי גם כל השבוע הזה מחכה לשבת שקטה בלי אירועים לקרוא עיתון בשקט וספר טוב. כייף אירועים אבל לפעמים גם מתיש יום אחרי יום. בהצלחה בשליטה לי לא הלך להיות בשליטה. מקוו שעד שני יקוזז הכל. שבת שלום ומהנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2014 14:21
קרולין Posts: 6651
|
יש את ההערכות מראש - אחרת נכנסים ללופ של אכילה.... אתמול הוזמנו ליום הולדת חמישים של חבר מהעבודה של בעלי,היה מדהים, מרגש, מהנה מלא אוכל שתייה קינוחים וכו' - אכלתי בבית לפני בקטנה כדי להיות בשליטה, מזלי היה לי מה לאכול, ירקות חתוכים סלטים, התרכזתי באנשים בריקודים - עבר בשלום היום בערב מוזמנים לחברים - מקווה להיות גם בשליטה מחר שוב אירוע מהעבודה של בעלי ......עם ארוחת ערב - אשתדל מאד, לאכול לפני לעשות בחירות נכונות ולשים דגש על דברים אחרים, החברה, האווירה האנשים. אין לי ברירה אחרת - האוכל זמין/קיים/מסביבי/סביבנו כל הזמן, שבוע הבא חנוכה וגם ככה לא קל - אני מוצאת את עצמי באמת, כל הזמן בתהליך של שינוי, שווה לי לא שווה לי, כדאי לי לא כדאי... לא קל - אבל אפשרי - והכי הכי הכי אני מתחברת להרגשה הטובה ולבגד המחמיא ולזה שזאת מ צ י א ו ת חיי מזללללללל שאני במסגרת, עם מירי ובמודעות, עשייה ו ב ח י ר ה מזל אין מחיר לחוג שלנו שתהיה לכולנו שבת נעימה, טעימה, - יש לנו יופי של אפשריות לבשל טעים, בריא ומזין - אצלי השבת כבר מוכנה עם מרק, דגים, קציצות וסלטים נהדרים שבת שלום ומבורך לכולםםםם אוהבת המון , קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|