הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופ"ש של אירועים ומן הסתם גם של אוכל ותמיד

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/12/2014 07:36

נחושה
נחושה
dany כתב:
שיהיו רק אירועים ושמחות...... ואנחנו עם ראש צלול ופתוח יכולים לעבור כל אירוע במיטבנו.

נכון ביותר
0 קישור קבוע (Permalink)
15/12/2014 07:35

dany
dany
שיהיו רק אירועים ושמחות...... ואנחנו עם ראש צלול ופתוח יכולים לעבור כל אירוע במיטבנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2014 00:15

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרולין חתיכה ומקסימה
תצאי תבלי תהני, ואל תדאגי....
אני סומכת עלייך......יש תקופות כאלה של שמחות
צריכים גם לדעת להנות....
את נראית מדהים, המון שמחה והנאה
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2014 21:17

1103
1103
קרולייו יקרה
אני סומכת עליך שתהיה בשליטה ותיהני מהאווירה
שבת נעימה וחמימה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2014 15:18

אייריס
אייריס
ווי ווי כמה אקשן יקירתי. ככה היה לי גם כל השבוע הזה מחכה לשבת שקטה בלי אירועים לקרוא עיתון בשקט וספר טוב. כייף אירועים אבל לפעמים גם מתיש יום אחרי יום. בהצלחה בשליטה לי לא הלך להיות בשליטה. מקוו שעד שני יקוזז הכל. שבת שלום ומהנה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2014 14:21

קרולין
קרולין
יש את ההערכות מראש - אחרת נכנסים ללופ של אכילה....
אתמול הוזמנו ליום הולדת חמישים של חבר מהעבודה של בעלי,היה מדהים, מרגש, מהנה מלא אוכל שתייה קינוחים וכו' - אכלתי בבית לפני בקטנה כדי להיות בשליטה, מזלי היה לי מה לאכול, ירקות חתוכים סלטים,
התרכזתי באנשים בריקודים - עבר בשלום smile
היום בערב מוזמנים לחברים - מקווה להיות גם בשליטה smile
מחר שוב אירוע מהעבודה של בעלי ......עם ארוחת ערב - אשתדל מאד, לאכול לפני לעשות בחירות נכונות ולשים דגש על דברים אחרים, החברה, האווירה האנשים.
אין לי ברירה אחרת - האוכל זמין/קיים/מסביבי/סביבנו כל הזמן, שבוע הבא חנוכה וגם ככה לא קל - אני מוצאת את עצמי באמת, כל הזמן בתהליך של שינוי, שווה לי לא שווה לי, כדאי לי לא כדאי...
לא קל - אבל אפשרי - והכי הכי הכי אני מתחברת להרגשה הטובה ולבגד המחמיא ולזה שזאת מ צ י א ו ת חיי smile מזללללללל שאני במסגרת, עם מירי ובמודעות, עשייה ו ב ח י ר ה smile מזל smile
אין מחיר לחוג שלנו smile
שתהיה לכולנו שבת נעימה, טעימה, - יש לנו יופי של אפשריות לבשל טעים, בריא ומזין - אצלי השבת כבר מוכנה smile עם מרק, דגים, קציצות וסלטים נהדרים smile שבת שלום ומבורך לכולםםםםsmile
אוהבת המון ,
קרולין smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופ"ש של אירועים ומן הסתם גם של אוכל ותמיד

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!