11/12/2014 21:33
EFF Posts: 6396
|
נחושקה - כל מילה בסלע כל שורה - אוצר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2014 14:54
1103 Posts: 5022
|
תודה נחושה אהובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2014 11:30
נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי שאפו על הקילו שנשר עם נחישות שכזו כל הקילוגרמים העודפים ינשרו מגופך כמו עלי הסתיו בשלכת נילי
יפה נילוש, אהבתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/12/2014 05:09
dany Posts: 19819
|
כבוד כבוד יקירתי ומי יתן ואכן תראי את המחוג רק זז בכיוון אחד וברור לאן.............. ואכן בחירה והחלטה הם מעבר לרצון ...... כי מי לא רוצה??????????? בהצלחה וכמה הם חמודים שהם ישנים ................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2014 17:59
אייריס Posts: 3744
|
והכלבלב פשוט מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2014 17:59
אייריס Posts: 3744
|
אלופה. יפה לך קילו פחות. בהצלחה עוד ועודדדד. אחלה פוסט מעורר המון מחשבה..וכמו קרולין גם אני חושבת.שאת ענקית.בכתיבה ושתצליחי גם בתחום הזה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2014 15:12
1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי שאפו על הקילו שנשר עם נחישות שכזו כל הקילוגרמים העודפים ינשרו מגופך כמו עלי הסתיו בשלכת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2014 19:18
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2014 19:04
קרולין Posts: 6651
|
תודה אהובה בהצלחה רבה ממי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2014 15:30
|
קרולין כתב:
נחושתי את סופר מוכשרת - אלופה ! יכולת הכתיבה שלך נפלאה, נוגעת ומרגשת לכי על זה תכתבי !!!!!!!! את חייבת !!!!! וכ"כ א ה ב ת י - זה החלטי לרזות ! הכל שאלה של ר צ ו ן מפנים ! זה שלנו להחליט לרזות !!!!! אם היא / הוא הרבה עשו זאת מפורסמים ולא .... מה זה משנה א פ ש ר לנצח את השומן האכזרי הזה !! כל אחד/ אחת יכולים ! בהצלחה רבההההההההה יפתי יפה לך מ א ד קילו פחות ! יום מקסים ובשליטה לך ולכולנו נשיקות וחיבוקים חמים קרולין תודה יקרה, את ואסתי בהחלט מקור להשראה ולדוגמא אישית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2014 09:04
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי את סופר מוכשרת - אלופה ! יכולת הכתיבה שלך נפלאה, נוגעת ומרגשת לכי על זה תכתבי !!!!!!!! את חייבת !!!!! וכ"כ א ה ב ת י - זה החלטי לרזות ! הכל שאלה של ר צ ו ן מפנים ! זה שלנו להחליט לרזות !!!!! אם היא / הוא הרבה עשו זאת מפורסמים ולא .... מה זה משנה א פ ש ר לנצח את השומן האכזרי הזה !! כל אחד/ אחת יכולים ! בהצלחה רבההההההההה יפתי יפה לך מ א ד קילו פחות ! יום מקסים ובשליטה לך ולכולנו נשיקות וחיבוקים חמים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2014 07:59
|
בוקר טוב יקרים נתחיל מהסוף - אני קילו שלם עגול ויפה פחות...אני רואה את המחוג מתרחק מהרמזור אדום מהבהב של רכבת שדהרה שנים בכיוון אחד. וכעת מהתחלה- יש הבדל משמעותי בין "אני רוצה לרזות" לבין "החלטתי לרזות"...יש המון מרכיבים לתהליך שינוי מדוע זה מגיע כעת ומה הביא לזה אבל מה שחשוב הוא מעבר להחלטה היא מה את עושה עם זה. כשאת אומרת החלטתי לרזות = אני ממש מתחילה ללכת גם אם קשה, גם אם הטיילת ריקה, גם אם יום שישי אחרהצ ותיכף שבת....גם אם......אבל מתוך רצון ולא מתוך הכרח כשאת אומרת החלטתי לרזות = את מוסיפה כל יום עוד כמה כפיפות בטן, עוד מכשיר כושר עממי על הטיילת, מתחילה להרים רגליים בכיוון של ריצה מדדה כי את מבינה שהרמת הקילוגרמים העודפים של משקלך זה כמו הרמת משקולות כשאת אומרת החלטתי לרזות = את מכניסה לך דברים יזומים ללו"ז כולל ספורט , כיף, קניית בגד,.....כי את יודעת שזה יבוצע כשאת אומרת החלטתי לרזות= את מוותרת על העוד פרי/פרוסת לחם/קפה/יציאה מתוך הבנת המשמעות ולא מתוך דחיית סיפוקים של עונש ומתוך כוח... כשאת אומרת החלטתי לרזות= את מגוונת בסלטים, משגיחה על גודל המנות, שותה יותר מים, מסיימת ומסתיימת בחצי כוס קפה כי שתית אותו לאט.... כשאת אומרת החלטתי לרזות= את משקיעה בעצמך, את מקשיבה לעצמך, את שואלת את עצמך ומקשיבה לתשובות, את סולחת לנפילות ואת מחבקת את עצמך הנוכחית ומעודדת אותה כל הזמן כשאת אומרת החלטתי לרזות= את פשוט עושה, יצליח לא יצליח זה לא משנה, את מתקנת תוך כדי..נושכת שפתיים...מגרשת את השד הקטן שאומר לך לוותר...וממשיכה הלאה, כי הפעם את יודעת שאת מסוגלת ולשם שינוי מאמינה לעצמך, מאמינה בעצמך....כמו שהיית פעם....מזמן. כשאת אומרת החלטתי לרזות= את לא מפחדת שלא יהיה לך מה ללבוש....את מחכה לזה....כדי לרדת מידה....כדי להתחדש בגינס חדש בחולצה מחוייטת כשאת אומרת החלטי לרזות= את מודיעה לכולם שקילו ירד כי את נשבעת לעצמך לעשות הכול כדי שלא יחזור אז אני משתפת כי מים באבן עושים חור, כי יש תקופות שלא ויש תקופות שכן, כי אחרות עשו זאת לפניי וזה אפשרי והכי חשוב תניחו את המזוודה הזאת (קרן פלס) מאחוריכם תפסיקו להיסחב איתה...זה כבד!!! יום נפלא ויומן מלא בעשייה בשורות טובות וכל טוב מכל הלב כמו תמיד נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|