08/12/2014 09:05
קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה מזל טוב ליום הולדתך ים של בריאות, אושר, שמחה ונחת תמשיכי להתמיד ולהצליח יום מקסים שיהיה לך ולכולנו נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2014 21:01
חיוך מהלב Posts: 1125
|
למירי היקרה מורתנו לחיים ולכל המברכות תודה תודה מקרב לב. הכי חשוב זו הבריאות בגילנו (כבר אני בשנות השישים עדיין בקטנה.... אבל) ובעיקר שמחת העשייה בכל אשר אנו עושים ועושות. הבריאות והשליטה באוכל היא מאושיות החיים שלי ועל כך עלי לעבוד מידי יום ביומו. אין הנחות כידוע. תבורכו כולכן והעיקר שיהיה שבוע טוב ובשליטה !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2014 17:58
dany Posts: 19819
|
מזל טוב ליום הולדתך, עוד שנים רבות של עשייה והנאה. והכי חשוב בריאות ונחת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2014 16:16
נינוש Posts: 1442
|
מזל טוב חיוך יקר מהלב , מקווה שהיה לך יום נפלא , ומגיע לך שנה נפלאה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2014 13:58
נחושה Posts: 6982
|
מזל טוב יקירה ליום הולדתך ה- מי סופר העיקר שבבריאות במודעות ובאושר הולך וגובר הגשמת כל חלומותייך כולם ועד אזשיהיה לך יומולדת מושלםםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2014 09:41
EFF Posts: 6396
|
מזל טוב - עם הרבה אושר, אהבה חלומות מתגשמים והנאה מכל רגע בחיים ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2014 07:36
אקורדיאון Posts: 16381
|
המון מזל טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2014 21:43
אייריס Posts: 3744
|
מזל טוב מלא ליום הולדתך מאחלת.לך המשך הנאה בחיים והצלחה בשליטה באוכל ובכל אשר תרצי. מקווה שעברו המיחושים תרגישי טוב יקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2014 21:17
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מזל טוב מקרב לב ליום הולדתך.....בחרת לבלות בצורה מיוחדת ויפה...כל הכבוד לך.לגבי הסרט היבעתי את דעתי בחוגים....משחק משובח המסר לא דיבר אליי, נדבר בחוגים ביום שלישי , שבוע נפלא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/12/2014 19:44
חיוך מהלב Posts: 1125
|
ובכן היום הוא יום הולדתי ה..... מי שמכירה אותי יודעת לבטח. אז אני החלטתי שניסע לחיפה לשמוע קונצרט (אנו אוהבי מוסיקה ליטורגית) וכבר בשנה שעברה נהננו מתוכנית כזו, בכנסיה האורתודוקסית. וכן, זה כבר זמן שמתקרב "חג כל החגים בחיפה"... שהוא שלל ארועים שמחים וכשכל הדתות חוגגות זה באמת מחמם את הלב וכל דת חוגגת את חגה. כשהגענו היום לכנסיה, כבר עמלו על העמדת עץ מיוחד וגבוה מאד לכבוד חג המולד שאצלם כידוע נחגג לא ב-25.12 אלא דוקא ב-6 לינואר כשיצאנו כבר עמד על תילו ולמרות שאני בהחלט מסורתית ומאד מאד מאמינה גדולה, יש איזה יופי בחגיגות האלה של חג המולד בכל העולם. נכון, יש גם צביעות אבל צביעות יש בכל טקס לא משנה באיזו דת. את הבוקר בילינו עם חברים רבים בטיול נחמד לקיבוץ עין הכרמל שם יש פרק מדהים של פסלים וראינו גם את הפסל בעבודתו. איזו סבלנות והתמדה קשה להאמין ותאמינו לי שווה לנסוע עד לשם לראות את כל פסליו שהם מעוררי מחשבות ותובנות. נזכרתי גם בסרט שאני ממליצה ביותר בעיקר בשל התובנות שקיבלתי ממנו. שם הסרט : ויספליש או שם קרוב לו. (שם יצירת ג'ז). הסרט מדבר על מתופף מדהים ועל הדרך שהוא עושה. נחישות התמדה וכוונה להגיע לרמה הכי גבוהה הם מוליכים את גיבור הסרט. גם אני מאד נחושה, ומתמידה ומשתדלת. לא תמיד הכל מצליח אבל אני מאד מתעקשת וחוץ מהיום שלא עשיתי איזה ספורט כל יום בשבוע אני עושה ואיני מוותרת גם אם השבוע אני לא במיטבי וקצת הבטן מציקה לי (כנראה איזה וירוס לא נחמד שבעיקרו יש אי נוחות וקצת צמרמורות (לא ממש חום) וזה בא והולך כבר כמה ימים. עם תחילת השבוע החדש לא נותר לי אלא לאחל לכולנו התמדה נחישות והתכווננות למטרה כל אחת למטרה שהיא מציבה לפניה והצלחה להגיע לנקודה שהיא רוצה להגיע אליה. התכונות האלה הן הכי חשובות בתהליך שכן התהליך הוא גם פיזי וגם נפשי וכשמצליחים בו יש גם מוטיבציה להמשיך ויש גם מוטיבציה לקחת את ההצלחה לכל שטח בחיים. באהבה לכולכן
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|