05/10/2010 21:27
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: לחביתיות: 2 ביצים טרופות 1/4 כפית מלח דק 1/4 כוס קמח 1 כוס חלב לערבב את התערובת ולטגן במחבת שרוססה במעט ספריי בכל פעם מצקת אחת. אין צורך לחזור ולשמן את המחבת. מלית: 250 גרם תרד קצוץ, מבושל 200 גרם גבינת ריקוטה 5% גרם 1 ביצה, טרופה אגוז מוסקט טחון מלח ופלפל לפי הטעם 1כף גבינת פרמזן מגורר
אופן הכנה: סוחטים את התרד, מערבבים אותו עם הגבינות, הביצה, אגוז המוסקט והתבלינים. מחלקים את המלית בין החביתיות, מגלגלים ועורכים אותן בכלי חסין חום משומן בספריי. מפזרים למעלה את כף הפרמזן. אפשר לערבב אותה ב2 כפות חלב.. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, עד שהחביתיות מזהיבות.
|