27/11/2014 21:45
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדידוש היפה תלמידתי הנחושה כל הכבוד לך...לא תמיד מצליח לנו, אבל כששולטים באוכל זה אדיר.... תודה רבה יקרה על השיתוף, תמשיכי לשתף....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2014 18:20
אייריס Posts: 3744
|
וואו פוסט מדהים ומחמם את הלב לקרוא ככה בלי ללכת סחור סחור ולתת לבעייה שם. התמכרותתת מילה ענקית שחייבים ללמוד ולדעת למה אנחנו מכורים ולהתחיל בצעד צעד להיגמל כל אחת והמכור שלה. חידדת לי עוד דבר וגם משפט של מירי חזק מאוד . בהצלחה לך ולכולנו בתהליך.נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2014 14:49
1103 Posts: 5022
|
עדידוש יקרה אם נקרא לילד בשמו את מכורה למתוק ומכל התמכרות אפשר להיגמל. כל הכבוד על הוויתור שעשית שעמדת בפיתוי הממקר. אני מאמינה שאם רק תחליטי להמשיך ולוותר על דברי המתיקה השטותיים הללו הגמילה תגיע ולא יהיה לך צורך בהם יותר. בעבר כאשר חשקה חיכי למשהו מתוק אכלתי שקית קטנה של במבה {רק אחת ליום} לא תאמיני זה מאוד עזר. סופ"ש נפלא וחמים בהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2014 23:28
adish Posts: 342
|
תודה לכל המגיבים אתם נותנים לי הרבה כוח!😘
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2014 10:32
קרולין Posts: 6651
|
עדידושששש תודה על השיתוף והכנות זה שם המשחק לדעת איפה אני עומדת בכל נקודת זמן ואיך אני מתמודדת עם האתגרים שכל הזמן שם ! אנחנו חייבים להבין שזה אנחנו שצריכים להשתנות ! א נ ח נ ו - בגישה, בתפיסה, ברצון, במחשבה, בהוויה ובכל - רק רק רק שאנחנו נחשוב נרצה א ח ר ת הכל ישתנה לטובה כל הכבוד לך !!!!! כל מה שתעשי לטובת איכות החיים שלך = הכללללללל ותקשיבי למירי שלנו להכנס ב"ה להריון כמה שיותר קלה.... רווח נקי שלכם המשך יום נהדר, שבוע נהדר ובשליטה לך ולכולנו הקור הזה לי לא עושה טובבבבבבבבבבבבבבב ואני משתדלת להיות מוכנה וערוכה כי הכי קל זה ל א כ ו ל ...... נשיקותתתתתת אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2014 05:58
נחושה Posts: 6982
|
עדידוש יקרה כל כך חשוב וטוב ששיתפת לאחד זה קרמבו לשני זה לחם או פסטה...העיקר שויתרת מתוך חוזקה ומודעות לגבי הזמן הטוב לעשות משהו זה תמיד עכשיו..תמיד כשדוחים זה כבר נהיה כבד יותר רגשית והביצוע כבר הופך למטלה המשיכי כך יקירה כעת ומכאן והלאה edited by נחושה on 11/26/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2014 04:27
dany Posts: 19819
|
עדידוש איך התחושה לנצח? לא הכי הכי בעולם? שיהיה לך המשך שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2014 23:19
adish Posts: 342
|
וידוי קטן אני משוגעת על מתוק.... אני כל כך משוגעת על מתוק , שליד מתוק אני כמו ילדה בת 3 .... אין איפוק אין מחשבה וחבר מביא את וכולל החבר׳ה . סוכריות גומי, שוקולד, קרמבו,סוכריות קפצות - שוקולד עם סוכריות קופצות (😍) עוגות סוגי פאי שונים ועוגיות - זו ממש אהבה גדולה.... והיום בעבודה הביאו 2 מהאהובים ביותר עלי: קרמבו ונחשי גומי!!!!! שני ממתקים שמזכירים לי רגעים קסומים בילדות! אבל בגלל שאני בתקופה שאני ממש מנסה לשמור התאפקתי ... בהתחלה ממש ממש התאפקתי - זה היה ממש קשה אני ממש מתגעגעת לטעם הזה ואז...... החלטתי ברגע שאני מוותרת - היה לי ממש קשה אבל עכשיו אני מבינה כמה זה עשה לי טוב . גם לאגו - שסוף סוף לא נכשלתי שיש לי ניצחון קטן בכיס וגם שהצלחתי למרות שיש לי יכולת איפוק של ילדה בת 3 שזה בא למתוקים. וגם שאני גאה בי סופסוף אחרי שכל כך הרבה זמן שלא הצלחתי להתאפק או לוותר. שבוע שעבר: אחרי שירדתי מהמשקל עם1.5 יותר והיא הזהירה במילים דיי עדינות אותי שאם אכנס להריון נוסף ( כי אני ארצה עוד כמה אחים למדהימה הראשונה בבית) ולהתחיל הריון נוסף משקל עודף זה לא טוב והאמת הבטחתי לרדת ולא לאכול אבל ידעתי שיהי לי ממש קשה ולא ידעתי מה ומאיפה להתחיל.... ואז על הבמה היא אמרה משפט שהיכה בי: ״ אף פעם אין זמן טוב לעשות דיאטה, צריך לעשות שיהיה זמן טוב לעשות דיאטה״ הבנתי שאף פעם אין זמן טוב לעשות שום דבר לא דיאטה לא מטלות בית לא לימודים לא עבודה הכל עושים כי חייבים וזה לא צריך להיעשות או להיות ככה! תעשו לכם זמן טוב ודגש על טוב לעשות דברים גם אם הם הכי מגעילים ולא כיפים תהפכו אותם לכאלו , תמצאו מה טוב ומה כיף תמיד יהיו מבאסים ואנשים שיגידו לכם שמנסים לדפוק אתכם אז לפחות לכם יהיה יותר טוב...יותר כיף ... ולא רק כאב צער אכזבות ודיכאון מכל המסביב אפילו אם זה רק טיפה טיפה ולא הרבה זה כבר שיפור יותר ממקודם
שבוע נפלא 😘 edited by adish on 11/25/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|