27/11/2014 22:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה נשמע מדהים....בהזדמנות אנסה..... אבל אקנה בננה אחת......אני מאד אוהבת בננות....ולי זה קצת מסוכן. תודה רבה על הטיפ נשמע טעים מאד..... לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2014 10:39
קרולין Posts: 6651
|
יקרות שלי מאד התלבטתי האם להעלות את הפוסט הזה למה? כי אני יודעת שזה מאד טעימי ועדיף בתהליך ההרזייה שלנו , להתרחק מהמאד טעימי למינהם.... אבל בסוף שראיתי שזה באמת משביע, סוגר ארוחה נותן מענה חםםםםםם למתוק - בריא , ובאמת שווה החלטתי לשתף. נחושתי אהובתי - גאה בך !!!!! מי שיודע/ת שזה מסוכן לו שלא יכין יש מחר, יש חנוכה, יש הזדמנויות רבות בהמשך. מי שיכול לאכול 1 - זה משביע מתוק חם ושווה ובאמת שלא צריך עוד מאחד ! יש לי עוד בננות בבית - אני בהחלט החלטתי שזה קינוח נפלא אבל לא כל יום !!!!!! החלטתי בראש ומקווה מאד לעמוד בזה !!!! לא חסרים לנו אתגרים ...... שיהיה יום נ ה ד ר לכולם עם בחירות טובות ובשליטה לכולנו אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2014 06:03
נחושה Posts: 6982
|
יש לי בננות אבל אני מודעת לחולשותיי וכרגע לא רוצה לאתגר את עצמי תודה יקירה אעשה אולי בהמשך או בחנוכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2014 22:58
adish Posts: 342
|
יייווווואאאאווווווווו איך אני מחכה למחר!!! יש לי בננות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2014 17:17
אייריס Posts: 3744
|
נשמע פצצה. לבריאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2014 15:07
קרולין Posts: 6651
|
לאוהבי בננות כמוני מטופלת שלי שמאד שומרת על תזונה בריאה סיפרה לי אתמול שהיא מתה על פאנקייקים, היא אמריקאית...ושהיא מצאה דרך בריאה לאכול פאנקייק היום החלטתי לנסות, בננה בינונית בשלה + ביצה , מועכים הבננה מוסיפים הביצה ועושים ממש כמו חביתה , השתמשתי במקום בשמן זית לחביתה ,בקצת תרסיס... יצא מ ד ה י ם , חם מתוק ואפילו יותר טעים מהמקור הוספתי קינמון מעל והחיים יפים ניתן לאכול עם גבינה לבנה כמובן.... אני סיימתי צהריים בשרי עם זה כקינוח והתענגתי מכל ביס. תנסו ותשתפו - ראו הוזהרתם חובה להסתפק ב 1 ות'אמת זה יוצא עבה ושווה לאכול לאט לאט...כמו הרזים.... + תה צמחים מהמםםםםם המשך יום מקסים לכולםםםםםםם קררררררררררררררררר ואנחנו ביחד מתחממים ומשתדלים לשמור על האיזון אוהבת מאד קרולין ,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|