הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "פאנקייק" בננה - טעים, חם אחר וחובה להיות בשליטה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/11/2014 22:26

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרולין יקרה
נשמע מדהים....בהזדמנות אנסה.....
אבל אקנה בננה אחת......אני מאד אוהבת בננות....ולי זה קצת מסוכן.
תודה רבה על הטיפ נשמע טעים מאד.....
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2014 10:39

קרולין
קרולין
יקרות שלי smile
מאד התלבטתי האם להעלות את הפוסט הזה smile למה? כי אני יודעת שזה מאד טעימי smile ועדיף בתהליך ההרזייה שלנו , להתרחק מהמאד טעימי למינהם....
אבל בסוף שראיתי שזה באמת משביע, סוגר ארוחה נותן מענה חםםםםםם למתוק - בריא , ובאמת שווה smile החלטתי לשתף.
נחושתי אהובתי - גאה בך !!!!! מי שיודע/ת שזה מסוכן לו שלא יכין smile יש מחר, יש חנוכה, יש הזדמנויות רבות בהמשך.
מי שיכול לאכול 1 - זה משביע smile מתוקsmile חם ושווה smile ובאמת שלא צריך עוד מאחד !
יש לי עוד בננות בבית - אני בהחלט החלטתי שזה קינוח נפלא אבל לא כל יום !!!!!! החלטתי בראש ומקווה מאד לעמוד בזה !!!! לא חסרים לנו אתגרים ......smile
שיהיה יום נ ה ד ר לכולם עם בחירות טובות ובשליטה לכולנו smile
אוהבת קרולין smile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/11/2014 06:03

נחושה
נחושה
יש לי בננות אבל אני מודעת לחולשותיי וכרגע לא רוצה לאתגר את עצמי
תודה יקירה אעשה אולי בהמשך או בחנוכה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2014 22:58

adish
adish
יייווווואאאאווווווווו איך אני מחכה למחר!!! יש לי בננות!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2014 17:17

אייריס
אייריס
נשמע פצצה. לבריאות
0 קישור קבוע (Permalink)
25/11/2014 15:07

קרולין
קרולין
לאוהבי בננות כמוני smile
מטופלת שלי שמאד שומרת על תזונה בריאה סיפרה לי אתמול שהיא מתה על פאנקייקים, היא אמריקאית...ושהיא מצאה דרך בריאה לאכול פאנקייק smile
היום החלטתי לנסות, בננה בינונית בשלה + ביצה , מועכים הבננה מוסיפים הביצה ועושים ממש כמו חביתה , השתמשתי במקום בשמן זית לחביתה ,בקצת תרסיס...
יצא מ ד ה י ם , חם מתוק ואפילו יותר טעים מהמקור smile הוספתי קינמון מעל והחיים יפיםsmile ניתן לאכול עם גבינה לבנה כמובן....
אני סיימתי צהריים בשרי עם זה כקינוח והתענגתי מכל ביס.
תנסו ותשתפו - ראו הוזהרתם חובה להסתפק ב 1 ות'אמת זה יוצא עבה ושווה smile לאכול לאט לאט...כמו הרזים.... + תה צמחים smile מהמםםםםם smile
המשך יום מקסים לכולםםםםםםם קררררררררררררררררר ואנחנו ביחד מתחממים ומשתדלים לשמור על האיזון smile
אוהבת מאד
קרולין smile,
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "פאנקייק" בננה - טעים, חם אחר וחובה להיות בשליטה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!