19/11/2014 23:53
EFF Posts: 6391
|
2 שקיות לבבות ארטישוק קפואים.להפשיר ולהזליף מעט מיץ לימון חצי קילו בשר טחון ירקות מגורדים בפומפיה דקה: בצל גדול כמה שיני שום שורש סלרי שורש פטרוזיליה גזר גדול לסחוט את הנוזלים. לערבב עם הבשר ולתבל עם תבלין קציצות,כמון,כורכום,אבקת מרק
למלא את תחתיות הארטישוק מילוי מלא עם גבעה קטנה. להדק.
בתוך סיר שטוח (סוטז׳) לסדר שכבות בצל להכניס קופסא עגבניות של mutti כוס מים רותחים ורסקהעגבניות. מתבלים ומביאים לרתיחה.
מסדרים בתוך הרוטב את לבבות הארטישוק בצורת שבלול. מבשלים כשעה אחרי רתיחה בחום נמוך ובסיר מכוסה
|