21/11/2014 06:38
אייריס Posts: 3744
|
ברוכה הבאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2014 11:29
dany Posts: 19819
|
נפלא שאת כבר כאן....... המסעות הם נהדרים אבל באמת הכי טוב בבית בפינה שלנו. מטוסים זה ממש לא כייף בפרט בטיסות ארוכות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2014 19:07
נחושה Posts: 6982
|
היי חזרת ברוכה השבה הביתה ולפורום שתהיה לך החלמה מהירה וטובה מהצינון לפני הסופשבוע החורפי שתיכף יקפוץ עלינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2014 14:53
חיוך מהלב Posts: 1125
|
בשעה 2.30 בלילה אני מלאת מרץ פורקת מזוודה שמה מכונת כביסה והיום "עוד ארוך" הרי אני לפי שעון סן חוזה בקליפורניה ושם בוקר. לא משנה שלא ישנתי יומיים. זה מה שקורה כשחוזרים עם הג'ט לג. אך הבוקר הגיע והצלחתי לנמנם כ-3 שעות. השמש זורחת ואני אוהבת את הבית שלי ואת השיגרה שלי - יותר מכל את האוכל שלי. למרות עייפות והמון מטלות כי מחר אני בחתונה חשובה וגם הגוף עדיין לא חזר לעצמו (צבירת נוזלים) אחרי 19 שעות טיסה ועוד, הלכתי לחצי שעה למכון הכושר. גם ביום הטיסה מסן פרנסיסקו צעדתי כ-45 דקות בבוקר כי אין מצב שאעלה על טיסה טרנסאטלנטית בלי זה, וזה קרה שוב צהריים. קשה לא לטוס בטיסות לילה אך זה מה שיש !!! העיקר חזרנו בשלום ועכשיו צריך לשנס מותניים תרתי משמע. אני עדיין מצוננת אך אין יותר תרוצים כי מעכשו אוכל את האוכל שלי שטוב לגוף שלי. רק שתדעו. שמעתי היום ברדיו על מחקר חדש. גילו שאכילת פיצה/המבורגר = השיגרה הבלתי נתפסת בארה"ב, גורמת עם השנים לאובדן הזיכרון. אם היינו צריכות עוד סיבה להתרחק ממאכלים אלה לעולם, או כמעט לעולם, אז קיבלנו עוד אישור כמה הם מזיקים !!!! ובנימה אופטימית זו אכין לעצמי ארוחת ערב להיום בדיוק לפי הכללים ובעיקר ירקות. לכל הכותבות המופלאות מאחלת המון הצלחה לצלוח את הסופשבוע בלי מעידות ובעיקר עם חיוך ענקי כי שוב יגיע אלינו החורף !!! אני אוהבת אותו איזה כיף !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|