21/11/2014 06:42
אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד מיכלי השקעה נבונה תביא להצלחה ואין כמו ירידה במשקל. ברכות לספר הממשמש ובא. בהצלחה בכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2014 11:25
dany Posts: 19819
|
תהיתי לאן נעלמת, היות ואני חזרתי......חחחחחחחח.....מאד חשוב אז ציפיתי שכל הגברדיה תהייה כאן. שמחה שאת פה מאד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2014 18:58
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקירה שמחה שחזרת לשתף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2014 14:26
1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה כל הכבוד הכנה מוקדמת היא סוד להצלחה המשך יום נעים נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2014 05:52
אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2014 22:14
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה למיכלי שחזרה לשתף.... בזכות הכתיבה המדהימה שלה, אנחנו נזכה כנראה בקרוב לסופרת תותחית משלנו.... מחכה שהיא תכתוב לכם בזמנה החופשי.... בנתיים תודה על ההמלצה לארוחת ערב נפלאה לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2014 19:52
קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקירתי כיף תמיד לקרוא אותךךךךך וכן הצלחה מורכבת מהמון המון פרטים/דברים קטנים שעושים לנו טוב, קצת אחרת... וכן, הכי טוב/כיף מדהים לנו קילו פחות נשיקות ותשארי איתנו.....התגעגענו מאדדדדד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2014 19:36
מיכל שרון Posts: 1318
|
אז אתם רוצים לדעת מה זו הצלחה? בחודש האחרון אני כבר לא חושבת במונחים של ק"ג. הצלחה מבחינתי בימים אלו, היא להיכנס הביתה אחרי חמש, כשכבר חושך בחוץ, להשתוקק למשהו חם וטעים כשאני רעבה ולהצליח לעצור. להשתהות לרגע ולשאול את עצמי, מה תהיה הבחירה הכי טובה לי! אבל הכי! לא רק ברמה המיידית, גם ברמה הנפשית והרגשית. וההצלחה שלי להיום היא להצליח להגיע הביתה לפני גיתי והילדים, מיום מוטרף במשרד שכולו סטרס ועבודה מאומצת וקשה, מתה מרעב ולהחליט להשקיע בעצמי. להחליט שאני אדחה את הסיפוק המיידי לטובת ארוחת ערב מושקעת, כזו שמגיעה לי באמת אחרי יום כזה. ההצלחה שלי להיום היא שהחלטתי להכניס פילה סלמון לתנור ובזמן שהוא מתחמם, להוציא לקט של שעועית ירוקה מעודנת ולהקפיץ אותה עם בצל ופטריות. אז לקח לי עוד עשרים דקות לשבת לאכול. אבל אכלתי חם וטעים ברמות, בלי פחמימות והכי חשוב - מושקע, כמו שמגיע לי!!! ואתם יודעים מה אפילו יותר מההצלחה האישית? שהפעם, לשם שינוי (כן, אני יודעת, נעדרתי נצח.. אני בושה ונכלמת בפינה.. ובחושך אפילו אם תרצו) החלטתי לחלוק עמכם את ההצלחה שלי. כי לתת מוטיבציה לאנשים, כי להראות שהכל אפשרי אם רוצים, לזכור ששם המשחק הוא עידוד ותמיכה - זו ההצלחה הכי גדולה! אז לכל מי שחוזר עכשיו הביתה מורעב, לכל מי שרוצה להתנחם בפחמימות פשוטות וסוכרים נחותים... אני יודעת שזה הכי מפתה וזמין ונוח. אבל תזכרו תמיד יקיריי - הכי טעים, זה ק"ג פחות!!!! רצה לילדים... תיכף מקלחות. המשך ערב נעים לכולם (:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|