הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופשבוע עם המשפחה !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/11/2014 17:39

dany
dany
תרגישי טוב, תעשי בחירות נכונות, תמצי עד כמה שיותר את הביחדנס. ותחזרי בשלום הביתה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2014 21:53

קרולין
קרולין
החלמה מהירה smile וה נ א ה מרובה עם המשפחה smile זה הכי חשובבבבבב smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2014 11:48

נינוש
נינוש
חיוך מהלב יקרה , יש לי מקרה שקרה לי בארצות הברית בקשר למרק וסלט , הזמנתי גם והמלצר אומר לי באמריקאית מהירה
סופר סלט , ואני עונה לו יס , ושוב ושוב יס , הוא התעצבן. קצת ושאל כמו לילד מפגר סופ אור סלט?
כמובן שכל השולחן התפוצץ מצחוק , זה היה לפני יותר מ20 שנה , ועד היום אנחנו קוראים למנה של מרק וסלט : סופר סלט .
תהני מהשהיה , המשפחה , ותחזרי אלינו בשלום .
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2014 09:27

נחושה
נחושה
מקווה שנהניתם והחלמה מהירה וטובה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2014 05:38

אקורדיאון
אקורדיאון
החלמה מהירה ורק נצלי את הזמן להנאה עם המשפחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2014 05:09

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מחר אנו נוסעים כולנו בני כלתי 3 הילדים ובעלי ואנכי לטיול וגם להשאר במלון בלילה. היום פגשנו את בני לא. צהריים קרוב למקום עבודתו. במסעדה שנפגשנו היה אפשר להזמין כל מיני סוגי אוכל. אני בחרתי בסלט עם רוטב בצד ומרק ירקות שהיה קצת יותר סמיך ובעל קלוריות רבות יותר אבל שמרתי על עצמי. כלל לא הסתכלתי בנוכחים שישבו ואכלו פיצה. גם הריח לא עשה לי כלום. תודה לאל.
במשך הסופשבוע נהיה ביחד, אולם אני מקווה מאד לעמוד בפרץ לשמור על עצמי עד כמה שניתן ולבחור - בחירה זה כל מה שאנו עושים כל הזמן גם אם בלי משים. אנו בוחרים אנשים להיות איתם, אנו בוחרים על מה להוציא את כספנו, אנו בוחרים בכל מישור בחיים שלנו והעיקר מה שאני משננת לעצמי אני בוחרת בחיים !!! כי כל יום עלי לשנן לעצמי את מי שאני מי שהייתי ומי שאני רוצה להמשיך ולהיות והעיקר גם צעדתי ועשיתי כל שיכולתי לצעוד כמעט כל יום גם כשאני מצוננת מאד והשעול הקשה שפקד אותי די מעייך אותי. בקרוב אחזור לארץ, למסגרת ולאורח החייםשלי שלשמחתי אני אוהבת מאד.
שיהיה לכולנו הכי טוב ושמח סופשבוע מאושר

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופשבוע עם המשפחה !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!