18/11/2014 00:10
EFF Posts: 6396
|
אני קוראת את דבריכן וחושבת לעצמי....כמה חשוב ונפלא שנכנס לתוך החיים אדם נפלא שיכול לשנות דפוסי חיים,דפוסי חשיבה, דפוסי בחירה..כן כן מירי זו את....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2014 23:34
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה יקרות אני מסמיקה......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2014 17:43
dany Posts: 19819
|
חיה יקרה, פרגון, אהדה, מילה טובה וחמה, הפכו להיות כבר מותרות בעולמנו החומרני. לכן זה מרגש תמיד מחדש שיש עוד מישהו שרואה מעבר לצורך הפרטי שלו. יישר כוח על המילים החמות, ועל הרוח הטובה ששורה מהפוסט שלך. כולנו מבורכים כאן על הנתינה של משפחת בלקין ובראשה מירי היקרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2014 21:55
קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה תודה על השיתוף והפירגון את מדהימה מירי שלנו וכל בני ביתה אנשים נ פ ל א י ם זכינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2014 05:41
אקורדיאון Posts: 16381
|
חיה מסכימה עם כל מילה ורק נותר לי להוסיף שמירי גם יודעת להיות חברה אמיתית ותומכת,מנסיון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2014 05:02
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מצטרפת לכל מילה וגם אם גיאוגרפית אני רחוקה הרי זה לא חשוב. כי אני כל הזמן חושבת ומתבוננת על האנשים סביבי ומנסה לעשות את המיטב. נחזור בקרוב הביתה ואז צריך לתת דין וחשבון. כן אני יודעת שמאד קשה לא רק בשל הפיתויים אך האוכל כאן מלוח יותר וגם מעבר לכך, כשאני זקוקה למרק חם גם בשל הצטננות שלי והקור בערב ובבוקר, הרי מרק פה אינו דומה למרק ביתי שלי שהוא בהחלט מזין אך לא משמין בכלל. טוב ככה זה בדרכים. אך משתדלת מאד לעשות את המיטב.שבת ברוכה ובשליטה לכולנו. מסן חוזה קליפורניה ברכות לכולם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 20:53
אייריס Posts: 3744
|
מרגשת. פוסט מדהים כן יירבו כמוך. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 13:54
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה ומרגשת תודה רבה מקרב לב על השיתוף.... אכן זכיתי ברוך השם במשפחה ועבודה עם אנשים נפלאים מאחלת לך המון המון ברכות טובות להצלחה..... שמחה מאד שאת איתי, זכיתי..... שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 10:53
adish Posts: 342
|
חיה גם את מדהימה זה לא ברור שיש בך כל כך הרבה פירגון! ומירי אכן ממש ממש ממש מרתקת כיפית והכי כיף זה הפתיחות שלה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 10:51
adish Posts: 342
|
חיה גם את מדהימה זה לא ברור שיש בך כל כך הרבה פירגון! ומירי אכן ממש ממש ממש מרתקת כיפית והכי כיף זה הפתיחות שלה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 08:51
חיה'לה Posts: 885
|
חבריי היקרים לפורום, זמן רב שאינני משתתפת בפורום, אבל הפעם אני מרגישה צורך מיוחד. מירי היקרה סיפרה על שיחת טלפון של אחת מהחניכות באינטרנט עם גיל השבוע, ובצדק לא הזכירה את שמי.
אבל אני רוצה לספר על השיחה הזו, מפני שבסה"כ היה מדובר בשיחה על חידוש המנוי השנתי, ועל וידוי המספר של כרטיס האינטרנט, ומכאן השיחה התגלגלה אל מירי. אינני זוכרת מי התחיל את השיחה, וכיצד סטתה מהעניין הפורמלי של הרישום, אבל תוכנה היה בפירוש 'שירי הלל ותהילה' למירי.
מה שמיר לא יכלה לספר, אוכל כדי לא 'להשוויץ' הוא את מה שאני אמרתי לגיל: יש לי כמה תארים באוניברסיטה, שמעתי אינסוף הרצאות והשתתפתי באינסוף קורסים. ומה שחוזר על עצמו כמעט תמיד: גם כשיש מרצה מרתק, ייחודי בתחומו, חדשן, לקראת סוף ההרצאה אני מתעייפת ולקראת סוף הקורס אני פשוט לא מסוגלת להגיע יותר, מכריחה את עצמי 'לסחוב' - עוד קצת, עוד פעמיים, עוד פעם אחרונה וזהו!! נושמת לרווחה!! והנה כשמדובר במירי זה בדיוק הפוך: לא פעם ולא פעמיים שמעתי על תזונה נכונה, מוטיבציה, מחויבות ועוד ועוד ועוד - אבל בכל שבוע אני מחכה בכיליון עיניים להופעה המחודשת של מירי על המסך: יפה, זוהרת, חיונית, מרתקת תמיד, וגם אם נאמרים דברים שכבר שמעתי ממנה, תמיד הם אקטואליים, תמיד הם נאמרים קצת אחרת, בכל פעם אני עולה אתם כיתה, ומתאימה אותם אל מציאות החיים שאני נתונה בה באותה תקופה ועוד ועוד. ובכלל, יש דברים שנמדדים לאורך שנים. אני יכולה לומר בוודאות שהאזנה של שנים למירי שינתה אצלי תובנות בנוגע לעבודה, ליחסים עם ממונים, לסדרי עדיפויות בחיים, לעיקר מול טפל, והעיקר - לחשיבות של שמירה על תזונה בריאה ואורח חיים בריא עם אוכל בריא. מירי היקרה, תמיד, וממילא גם בהרצאה הזו, את חיונית, מרתקת, ממש מושכת כמו מגנט, והכי חשוב - גם מחדשת והמון!!!!
ובנוגע ליחסי אם ובן, גיל היקר, לא ארחיב בשל צנעת הפרט, אבל השיחה הותירה בי רושם עז של מסירות, אהבה גדולה, פרגון בתוך משפחה, ואני מודה שהיא ליוותה אותי כל היום.
משפחת בלקין היקרה, אוהבת את כולכם, שמחה שפגשתי בכם, ומודה לאלוהים שזכיתי לליווי כזה או אחר שלכם בתוך תהליכים מורכבים, מאתגרים ומעניינים שאני עוברת בשנים האחרונות.
מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם.
שלכם - חיה edited by חיה'לה on 11/14/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|