17/11/2014 17:34
dany Posts: 19819
|
איך אפשר היה לשנות את "המודה" הזאת שאירועים צריכים להיות מואבסים...............כמה היה נאה באם אירוע היה מתמקד בשמחה עצמה ובמפגש בין האנשים, כי בד"כ גם המוזיקה כל כך רועשת שאי אפשר להוציא מילה ולא שומעים אף אחד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2014 14:43
רייצל Posts: 339
|
כל מילה נכונה שבוע נפלא לכולם רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2014 05:44
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן צודקת בכל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 14:00
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה שבת נפלאה לך ולבני משפחתך אכן את צודקת בכל מילה שכתבת...... מודעות וכח ותירגול, אפשריים, כשרוצים מאד מתמידים וכל הזמן מתרגלים..... כף שאנחנו ביחד, אוהבת ומודה לך על הפירגון שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 09:25
adish Posts: 342
|
כן גם אנחנו היינו בשבועות האחרונים בחתונות אנשים מעמיסים אוכל כאילו רעב בארץ אני תמיד מסתכלת מה יש ואז בוחרת את מה שהכי מעניין לי ככה אני מרגישה שלא פיספסתי כלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 09:25
adish Posts: 342
|
כן גם אנחנו היינו בשבועות האחרונים בחתונות אנשים מעמיסים אוכל כאילו רעב בארץ אני תמיד מסתכלת מה יש ואז בוחרת את מה שהכי מעניין לי ככה אני מרגישה שלא פיספסתי כלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 09:20
אייריס Posts: 3744
|
מזל טוב לחברים אין מרגש מזה. ולעניין האוכל כמה שאת צודקת כולנו רואים את זה מסביב באירועים ובאירוחים הפחמימות לוקחות את המקום העיקרי והמתוקים ממש חבל . ולאור האמור בכתבה עם חיימוביץ הלוואי ויהיה שינוי דרסטי כאן. מזל מזל גדול שאנחנו פה ודואגים לנו ולמשפחה. אני לא צדיקה גדולה וברור שגם אני אוכלת אבל כבר עם מודעות גדולה יותר עקב כל המסגרת שלנו אז אוכלים וחוזרים לשפיות מייד לא נותנת לזה המשך. בריאות רבותיי בריאות זה רק יוסיף לנו ויפה שעה אחת קודם. נשיקות לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2014 07:37
קרולין Posts: 6651
|
בוקר טוב לכולםםםםם אתמול היינו באירוע, חברים טובים שלנו הפכו לסבתא וסבא לשני נכדים תאומים בת ובן.... מרגשששששששששש מאד. לעניין האוכל באירועים , ולא חשוב איפה ואיזה ..... 1. המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוכל. 2. מוגש מאוחר. 3. רוב האנשים אוכלים כאילו אין מחר. מה זה אנשים חיים בסרט !!!! אין מספיק מודעות - יש עוד הרבה מאד עבודה על מודעות לאורח חיים בריא. זוכרים מדובר באכילת לילה. כל פעם אני חוזרת מאירוע המומה מהבחירות של אנשים סביבי , כמה לחם, בצקים כמהההההה! שתיה : מעט שותים מיםם בד"כ שותים הכל חוץ ממים....המון אלכוהול. כמויות אדירות של אוכל, שפע, ובסוף ים של קינוחיםםםםםםםםםםםםםםםםם . אתמול הכל היה מוגש אמנם קטן ויפה, אבל קטן - אז לוקחים עודדדדדד.... למה אני משתפת , הרי כולם יוצאים מבלים תודה לאל , זה נהדר והלוואי שיהיו לנו תמיד רק שמחות , אירועים, בילויים ורק טוב - אמן. אני משתפת כי אין מחיר לידע שלנו, למסגרת שלנו, לבחירות שלנו, לעשייה שלנו וגם אם לא הולך לנו בתהליך, וקצת תקוע לנו... וקצת מבאס.... בסוףףףףףףףףףף א נ ח נ ו בת ה ל י ך מעצים, מדהים, מקדם, משנה ח י י ם . בסוף כל התרגול הופך ל ה ר ג ל ובסוף זאת איכות החיים שלנו תודה לך מירי יקרה, על ה מ ס ג ר ת והבית החם שאת נותנת לנו אין מחיר לחוג שלנו שתהיה לכולנו שבת נהדרת, חמימה, נעימה, רגועה ובשליטה התהליך שאנו עוברים שווה הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללל אוהבת המון שלכם, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|