11/11/2014 12:56
רייצל Posts: 339
|
קרולינה יקירתי כל מילה נכונה זכינו שאנו במסגרת הזו אוהבת רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2014 08:49
אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק זכינו במסגרת ברוכה,הרבה מעבר לדיאטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 22:14
אייריס Posts: 3744
|
מצטרפת בהסכמה מלאה לכל הכתוב. אכן מירי אלופה וכנה אמיתית. אוהבת המון ושמחה שאני פה ואגב..... למרות כל המצב הנפשי ירדתי קילו איך למה אין לי מושג אבל איך מירי אמרה היום מודעות שווה לידע וכוח וכנראה זה עןשה את שלו גם אם לא ממש עשיתי דיאטה משהו בכל זאת עבד ויש תוצאה. אז טוב לי וכייף וממשיכה ברישום ולא מפספסת פירור. לילה טוב חברות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 21:43
נחושה Posts: 6982
|
מסכימה בהחלט הן בחוכמת החיים והן בידע ובתובנות פשוט תענוג צרוף בכל שיעור ב הפקולטה של החיים לתהליכי שינוי של מירי שלנו אין לזה מחיר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 20:34
קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה שלי אין דברים כאלה ! פשוט אין ! נהנתי מכל מילה, מכל רגע ומאד מאד התרגשתי מהכנות, הפתיחות, השיתוף היכולת שלך לגעת ולהניע אותנו לשינוי/ים קטנים שהופכים לגדולים הרצאה מאד עוצמתית ומאד רוחנית ומאד נוגעת. מודעות = ידע= כוח וכוח גדול זה נכון, אך היום דיברת איתנו על מודעות ברמת הפנימית האישית האינטימית הפרטית שלנו עם עצמנו, כמה אנחנו מחוברים כאן ועכשיו למה שקורה לנו ! אין ספק שתמיד יש עוד עבודה ושיעורי בית לעשות ! וזה מאד מאד חשוב להתחבר לעצמך ולהיות כנה עם עצמך ובאמת להבין מה קורה ולמה קורה, ומה ואיך לפעול/לעשות ע כ ש י ו. הרצאה בליגה של אלופים תודה לך על הכללללללללללללללללל, אין לך מתחרים וזאת זכות גדולה להיות חניכה שלך, ללמוד ממך, להפנים, לעשות, לתרגל כל הזמן שינויים מתוך מודעות גבוה וחיבור למה שעושה לי/לנו הכי הכי טוב בכל נקודת זמן בחיים. זכינו בך לילה טובי פורום יקר ורק טוב לכולנו . אמן אוהבת מאד שלכם, קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|