11/11/2014 08:50
אקורדיאון Posts: 16381
|
ממש לא שיטחי,משנה את כל מערכת חיינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 22:09
אייריס Posts: 3744
|
צודקת בכל. אכן שרואים תוצאות טוב לנו מאוד וזה כמובן משליך על הכל. החיוך נמרח לנו על כל הפנים וטוב לנו וכייף יותר קל לנו כמובן לעשות דברים ואין ספק שזה מה שאנחנו רוצות. אז שטחי לא שטחי גם אני רוצה להיות במקום של קרן פלס שעשתה מהפך יפה. ונחושה אני גם שמחה על הרגשתך וזה הכי חשוב שנמשיך להיות כאן ובמסגרת הנכונה והשפוייה ונעלה כיתה כל שבוע ונוריד את כל העודפים. אמןןןןן
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 21:39
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
קרן נראית נפלא ובכלל אישה מקסימה ומצחיקה. אך יותר אני שמחה לשמוע על המקום הטוב יותר שאת נמצאת בו. המשיכי כך תודה יקרה מיום ליום מתרגול לתירגול משקילה לשקילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 12:11
dany Posts: 19819
|
קרן נראית נפלא ובכלל אישה מקסימה ומצחיקה. אך יותר אני שמחה לשמוע על המקום הטוב יותר שאת נמצאת בו. המשיכי כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 08:46
|
בהמשך לאייטם היום על שער לאשה קרן פלס לא משנה הכמה פחות היא אוכלת היא לא בהרעבה היא בפעילות גופנית היא נראית מליון דולר והביטחון העצמי בשמיים זה מה שקורה עם כל קילו שומן שנפרדים ממנו שאפו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 22:47
|
לילה טוב 2 פורום אהוב מירי כל הזמן מדברת איתנו על איך אתם נראים? כמה זה קשור לדיאטה? כמה זה קשור לביטחון עצמי? כמה זה קשור למודעות? על "השיטחיות" של להתלבש יפה, לשים צבעי טמבור, רוז, בושם, תכשיט, .....להרגיש את הבגד יושב או להתחדש בבגד חדש לשנות משחור לצבעוני....משטוח לעקב או להיפך, להוסיף תיק, סיכה, צעיף.... לחייך!!! היום מירי העירה לי שלאחרונה אני ממש נראית פורחת / אחרת/ יפה.... מה שעניתי לה פחות חשוב...מה שמבחן התוצאה קובע: היא צודקתתתתתתתתתתתתתת (חוכמה+נסיון+לב רחב ואוהב) כשטוב לך, כשטוב לך עם עצמך, כשכיף לך לקום בבוקר....רואיםםםםםםםםםםםםםם!!! אז מה עושים כשלא.....פשוט משתדלים עוד יותר....ובסוף זה מצליח. זה לא שיטחי בכלל = גם זה קשור למודעות ולהרצאתה של מירי השבוע
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|