10/11/2014 16:57
dany Posts: 19819
|
עוד מעט קט את חוזרת הביתה.....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 22:47
קרולין Posts: 6651
|
יקירתי , את צודקת תרבות השפע כאן קיימת ובגדול ולא קל להתמודד ... אך השפע כאן, האוכל כאן האירועים כאן ולא חסר סיבות לחגוג.... זאת החלטה שלנו מה עושים למרות המצב.... ובסוף בסוף זה אנחנו שצריכים לקחת החלטה ממקום מאד בוגר ומאד אחראי. איכות חיים ב ו נ י ם. לאט ובטוח נלמד להתמודד טוב יותר עם כל השפע שיש והלוואי שיהיה לנו תמיד רק טוב ושפע בחיים. לילה טובי ובהצלחה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 13:06
אייריס Posts: 3744
|
השפע הזה באמת עושה לנו עוול. פעם היה פשוט יותר ועדיין אנחנו למזלנו בוחרות מה לאכול לקנות לבית ולהכניס לפה. לא תמיד אפשרי לשלוט על כך לצערי והשפע הזה בכלל לא עוזר לנו. מקווה שיהיה מהפך בכל הנושא של גאנק פוד חטיפים וכו . תהני ותמשיכי להיות בשליטה. שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 08:09
אקורדיאון Posts: 16381
|
מכת השפע הפכה למכה עולמית למרות שגם המודעות עלתה מאוד. דאגי לעצמך ולבריאותך והעיקר תהני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 01:18
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תרבות האוכל והאכילה כאן למעלה מכוחי. הכוח שלי . חברות המזון תאגידים וכו' חזקים כל כך והרי מדובר בבריאות שנפגמת וזה עולה הרבה כסף למדינה לכל אדם ובכלל. מה עושים? הרבה אנשים לא עושים דבר כדי לקדם את בריאותם ע"י אכילה בריאה.כולנו מודעים לכך שהם חשופים לסכרת על כל סיבוכיה. היום פגשתי חברה שהאמהות שלנו היו חברות כבר מהדור ההוא ... לא ראינו זו את זו לפחות 8 שנים. היא אמרה לי את מה שאני יודעת מנסיון כאן. "אפילו בלחם שמים סוכר" על כל ההשלכות שיש לזה !!! אני הבאתי לכאן פתית וזה מה שאני משתדלת לאכול במקום הלחם. במקום קינוח יש יוגורט טעים דל קלוריות וזה הכי טעים לי בעולם. אנשים כאן שאינם מודעים לנזק המצטבר לבריאותם "מתים לאט לאט,...." וביסורים שגורם להם השומן המצטבר (גם אצלנו יש רבים כאלה). אך יש גם גורם אחר רב השפעה ובמיוחד חזק. ממש לר רחוק מכאן יש חנות שבה אפשר לקנות רובים ואקדחים. כל כך פשוט להחזיק נשק זמין בבית. מה הפלא שמידי פעם מישהו מקבל ג'ננה נכנס לבית ספר למשל ומרסס ביריות יילדים ומורים חפים מפשע. זו מיתה מהירה אך איומה ומבהילה !!!! ואני הרי יודעת שביום 20 לחודש כבר אהיה בבית ושם יש לי שקילה שכן לי יש מסגרת נפלאה תודה לאל וטוב שיש לי אותה. כי החל מאמש אני משתדלת בכל כווחי כדי שהכל יהיה בסדר.. אני מאחלת לכולנו שבוע שפוי שבו נקפיד על מה שנכנס לגופנו כי הגוף שלנו אינו פח זבל ולפיכך כל יום מחדש עלי לשים לב לכל מה שיכנס לתוכו. שבוע מבורך לכולנו
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|