10/11/2014 22:03
אייריס Posts: 3744
|
ולחיוך מהלב ראשית.תרגישי טוב גם אני "מושכת" באף בימים אלה. ולוקחת את הטיפ שלך איתי לעבור את היום משעה לשעה ומקווה להצלחה ולשליטה מחדש. תודה וערב נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 22:01
|
תודה דני משתדלת שוב מחדש וצודקת לגבי היד והפה על בחירה ושליטה. הכל בידיים שלי בעצם ומקווה להמשיך לבחור נכון גם אם הדרך קשה כרגע. תודההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 12:15
dany Posts: 19819
|
איריס מתוקה, כפי שנכתב כאן על אירועים ונסיבות שמתחוללות בחיינו אולי אין לנו שליטה, אך על הפה והיד יש לנו ועוד איך. וכל אחת מאיתנו צריכה למצוא את הדרך איך לפלס את חיינו מבלי לשלם מחירים נוספים לאלו שממילא אנחנו משלמים. אז עצות ניתנו. אלה שטובות לך תקחי ותיישמי, אלה שלא......... מישהו אחר אולי יהנה מהן. בכל מקרה מאחלת לך הצלחה מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 08:41
נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
תודה נחושה. היום עבר בסדר מחזירה לעצמי את הכוח והשליטה. לילה טוב לכולם
כך יהיה גם היום גם מחר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 05:53
|
חיוך כתבת אמיתן מרגש ונכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2014 01:01
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אייריס יקרה נכון שהכל מסביבך לא כ"כ מסביר פנים וקשה לראות את בני המשפחה סובלים אך עלייך לקום בבוקר ולהרגיש טוב עם עצמך. אולי הכנת שקיות של ירקות חתוכים והתרכזות במכלול הצבעים תעזור? אולי לדבר על מה שכואב בלב עם מישהו יכול גם כן לעזור?אולי גם לכתוב על כך? אני אישית לא מסוגלת לכתוב כל מה שאני אוכלת זה עושה לי הפוך אך כן לנסות כל יום מהתחלה ואולי בדרך קצת שונה מאמש כל אלה או חלקים ממה שהצעתי יכולים לעזור ואולי שילוב כל כמה דברים? גם לי קשה כי התאומות בהן אנו מטפלים מנסים כל הזמן את הגבולות שלנו ללא הפסק. נעלמו החיינדלך של הגיל הקטן יותר ממרום גילן4 יש להן טריקים לעצבן ולהביא אותנו אל הקצה, וזה עוד לא הכל כשההורים אינם זה היה קל יותר בקיץ האחרון. עכשיו "מרגישות נוח" לעשות ככל העולה על רוחן ואנו צריכים לכעס גם לפעמים ולהרים את הקול כי אחרת מנסות לשבור את הרוטינה שהיא מאושיות החיים שלהם כי הוריהם דאגו מגיל 0 לשים להם גבולות. עובדה שהיום יותר מסובך ויש להם פרובוקציות וכל מיני שיטות לנסות את הסבלנות שלנו עד קץ כל זמן שהן ערות. נכון, זה מעצבן ואני מדברת אל עצמי בעניין אבל גרם לי לאכול ויש לי עוד "תרוץ" אני מאד מאד מצוננת לא הכל טעים לי וגם די קרר לי בגוך ממזג האויר וזה גורם לי לסטות מהחלטות קרדינליות שעשיתי. אבל יש עוד את אח"צ ןהערב ואני בהחלט אעשה את המיטב בהמשך. כי אין ברירה ואיני רווצה להרגיש נפוחה. יש דברים שממש קל לי לוותר עליהם ואחרים קשה לי אולי כי הם זמינים לפחות בימים אלה. אז התעשתי תחשבי על כך שאת יכולה ומסוגלת לעשות את הדבר הנכון ותעבדי משעה לשעה ויום ליומו. בטוחני שבסוף תצליחי ותטפחי לעצמך על השכם. אני ממריצה גם את עצמי. אוהבת את כולכן
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 22:42
|
תודה נחושה. היום עבר בסדר מחזירה לעצמי את הכוח והשליטה. לילה טוב לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 15:28
|
יקירה הקדימו אותי וכתבו לך הכול אני מוסיפה רק שתסכול לא יעזור פשוט מארוחה לארוחה לתת עבודה או כמו שמירי אומרת נופלים קמים ממשיכים הלאה השתדלי לא לפספס הפעם את השקילה וההרצאה וזריקת המוטיבציה השבועית וחיבוקקק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 13:02
|
תודה מירי ובנות יקרות. התחלתי רישום נקווה לטוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 08:13
אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה את עוברת תקופה רגשית לא פשוטה וכמו לכולנו הנחמה מנותבת לאוכל,.אני יודעת שקל לתת עצות אבל בסופו של דבר זו אשליה ואין לנו שום שליטה על הקורה לנו. המזל הגדול שאנחנו כאן במסגרת שמסייעת בסופו של דבר לחזור לשפיות.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2014 00:42
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
איריס יקרה כואב לי מאד לקרא שאת בתקופה כל כך קשה עכשיו, את אשה מדהימה, ועושה מצוות....הטיפול המסור באחייך, ראוי להערכה וכבוד....אל תיתתני לאוכל את הכח לקלקל לך..... מקוה מאד שהשבוע תגיעי, ניתן לך את כל התמיכה והעידוד.... שבוע שקט אוהבת אותך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2014 23:03
קרולין Posts: 6651
|
איריס יקרה, שבוע טוב ומבורך מחר יום חדש, שבוע חדש, התחלה חדשה..... אכילה רגשית זה חלק מהתהליך שאנו עוברים...זר לא יבין זאת לעולםםםםם. בטוחה שבעזרת מירי, המסגרת , הרישום תצליחי לחזור למסלול.... תמיד שווה לנו בכל נקודת זמן בחיים לחשב מסלול מחדש, למרות הקשיים, והאתגרים הלא קלים שיש...ולכולנו יש , שווה מאד לתרגל ולתרגל ולתרגל שינוי. בשורות טובות ובהצלחה בהכל נתראה בשני בע"ה. קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2014 20:29
|
בנושא האוכל. שתיית המים סבבה אצלי והכל נכון. אבל מה שנוגע באוכל ממש זוועה. אין סדר והכל התחרבש לי. ממש לא במסגרת רק מנסה לקרוא אותכם ולשאוב כוחות מחודשים. טרם הגיעו. מתזזת בין המצב עם אחותי שבתהליך גירושין מכוער לבין אחי הגדול שבבית החולים כבר כמעט חודש. אני יודעת את כל התורה והתובנות ולא לאכול אכילה רגשית אבל נשברת בצ'יק מול כל פחמימה. שוב שבוע חדש ומקווה להתחיל אותו נכון..החלטתי לחזור לרישום מסודר ונקווה לטוב. מרגישה ממש אבו נפחא חחחח. שיהיה שבוע טוב וקל לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|